Bortemamma og hjemmepappa.

Baowow! Da er dagens foredrag unnagjort, og det var eksepsjonelt hyggelig. Det er det strengt talt hver gang… Det er så fint å møte så mange fine folk på en gang! Underlig nok så delte jeg noe jeg aldri før har delt offentlig, jeg kjente at jeg gikk laaaaangt utenfor sonen min – men det var litt godt også. Jeg så noen måpe, og det skjønner jeg godt. Det ble litt sånn: “Åj, den så jeg ikke komme!”

Nuvel, jeg skal ikke belemre dere med det – jeg skvatt litt da jeg så en journalist ved døra, så jeg måtte forte meg etterpå å be om at jeg ikke ble referert på den ene tingen jeg delte mot slutten der – kjente at det ville vært litt mye å forklare. Det ble bare sånn, det var litt terapi…! (Nei, jeg er ikke gravid!)

Nå tror jeg faktisk at jeg skal gjøre meg den tjenesten å unnagjøre all jobb for dagen i en fei og ty til litt mat. Jeg har et sykt tidlig møte i morgen tidlig, og det var eneste tidspunktet som passet – og egentlig syns jeg det skal bli digg å komme hjem i sånn passende tid. Kanskje jeg tilogmed rekker en skikkelig runde på båten? Det hadde vært så deilig, for det hjelper så på humøret!

Ironisk nok var det mitt fravær fra heimen som gjorde at huset ble strøkent i løpet av formiddagen. Torben er onshore nå, og med det har han tydeligvis hatt lopper i blodet som har resultert i en skikkelig opprydning  i heimen – det ramlet inn snapper fra residensen, og jeg skal vel innrømme at jeg ikke engang kjente igjen mitt eget hus så strøkent og rent..! 😂

Nå skal jeg høre på podcasten til Zahid og meg, det kommer noen innrømmelser der jeg er litt redd for at vi kanskje burde sensurert bort – men hey, en frimodig podcast is what it is! Så mens jeg angster meg i hotellsenga, så kan du selvsagt forte deg å høre den før jeg angrer meg og ber om sletting, haha!

Ha en suveren dag! Og hvis du vil er du velkommen til å følge meg på instagram gjennom dagene som går! Jeg lovte meg selv istad at jeg MÅÅÅÅ bli enda flinkere til å dele stories, for det skjer jo noe gøy (nesten) hele tiden!

Sånn som når Maren er makeupartist…! 😉

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg