Den første bloggeren i kommunestyret i Bamble?!

Det var ordføreren min som gav meg beskjeden først.

«-Du er inne! Gratulerer!»

Fra en litt usikker 12.plass tidligere i år ble jeg plassert, da nominasjonene ble rullet ut. Til å aldri ha satt min fot på et medlemsmøte før da, ble jeg altså gitt den tilliten av mine medsammensvorne i Bamble Arbeiderparti at jeg plassert med en fot innafor på lista.

De fire første er kumulerte. Det betyr at de er sikret plass i kommunestyret uavhengig av hvor mange personstemmer man får. Og det skal ikke mer en to personstemmer til listekandidaten under meg, så rykker jeg nedover. Sånn funker det.

Ordfører-Hallgeir ringte først fra bilen og gratulerte. Og så ringte det et lite ras av journalister.

«-Hva føler du nå?»

Jeg hadde fått flest personstemmer av alle «vanlige» på lista, hvilket gjorde at jeg rykket inn på 5. plass på lista til Arbeiderpartiet. Oh, my God! Jeg svettet litt oppover da den første journalisten ringte.

Mitt første intervju som blodseriøs lokalpolitiker, ikke gøyal blogger…!

(Sorry, jeg må fremdeles få lov til å være meg sjæl selv om jeg har blitt blodseriøs politiker asså! 😉 )

Det betyr at en stooorr heiagjeng i favorittkommunen min har gitt meg den tilliten å ønske meg en fast plass i kommunestyret i Bamble. Av 33 representanter så er jeg, en blogger/programleder/kommunikasjonsrådgiver og gladtjukk småbarnsmor, blant en av de som skal være med på å bestemme hvordan Bamble skal drives de neste 4 årene.

Det er en oppgave og tillit jeg skal ta godt vare på.

Tusen, tusen hjertelig takk for at dere har så trua på meg, fantastiske Bambleinnbyggere. Dette blir moro! Og veldig, veldig lærerikt!

Og FOR en fantastisk gjeng jeg skal dele Arbeiderpartiets politikk sammen med de fire neste årene! Både gamle (!) ringrever, enormt dyktige AUF`ere og andre sylferske kommunestyrerepresentanter.

Get ready to rumble!!

8 kommentarer
  1. Gratulerer! 🙂 Selv så stemmer jeg ikke Ap, men jeg synes det er flott at en som deg kom inn i et kommunestyre. Man trenger unge folk (men allikevel ikke så ung at man er uten arbeidserfaring) som har levd et liv, og som har hatt “vanlig” jobb/inntekt og som vet hvordan “vanlige” folk har det. Det er så fint og viktig! Altfor mange politikere sitter uten denne typen livserfaring. De brenner for saker, men har stort sett bare hatt godt betalte verv med fleksibel arbeidstid, og mangler evne til å sette seg inn i andres liv. Stå på, du kommer til å gjøre det bra 👍😊

  2. Gratulerer 🌷🌷Dette blir bra. Tror du vil gjøre en strålende jobb og tror du vil nå ut og frem. Arbeiderpartiet gjorde et varp ved å sette deg på lista! 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg