Den perfekte julegaven år etter år!

Reklame | 📸 inneholder rabattkode fra fotoknudsen!

Jaaa, tenk at jeg igjen har et fantastisk samarbeid med verdens beste fotoknudsen, og det drypper selvsagt en knall rabattkode på leserne mine også som gir opp til 40% på ALLE VARER på fotoknudsen! Både kalender og julekort (mine favoritter) får du 40% på med rabattkoden min!

(In a hurry? Rabattkoden er SUPPORTERFRUE – kom igang med julegavelagingen HER!)

Altså, en rabattkode som gir deg nesten halve prisen på julegavene som er like populære hvert eneste år! Det blir vel tredje gangen fotobok og kalender ligger under juletreet til Marens eldre fanskare i familien, og gavene blir ikke noe mindre populære! Jeg er så stolt over samarbeidet mitt med fotoknudsen, de har vært med å forevige så mange minner – og ikke minst fått frem så mange tårer hos meg når jeg har sittet å puslet med dette…❤️

Jeg ELSKER at det er ekstremt tidsbesparende, enkelt, billig og et perfekt resultat. Fotoknudsen leverer, og som dere vet har jeg testet mye forskjellige leverandører – og jeg skal med hånden på ❤️ innrømme at det er den tidsbesparende delen som gleder meg mest med denne julegaveshoppingen.

Så himla fin bok, jeg blir forelska når jeg blar i den! 😍😍

Å, forresten! Et VIKTIG argument for å velge fotoknudsen er at det finnes en Smart Assistent-valg i menyen når du skal lage fotobok. Trykk på knappen – BÆM! Ferdig! Da har bildene lagt seg inn i et forslag til en fotobok. De bildene med litt dårligere oppløsning legger seg som litt mindre bilder, og de med best kvalitet bankes inn i en helside. Så slipper du å være så innmari teknisk anlagt at du legger inn ett og ett bilde. Den knappen der er noe av det mest geniale som finnes – og jeg har ikke sett et mer lettvint OG velfungerende smart-system for tidsklemma før. STOR APPLAUS! I år testet jeg HVOR bra denne Smart Assistent er i fotoknudsen-programmet, og endret faktisk ingenting av bildene som ble automatisk lagt inn, bortsett fra at jeg skrev teksten Maren som tittel på boka. Boka ble forøvrig helt perfekt selv om jeg stolte 100% på Smart Assistent-knappen!

Jeg koser meg gjerne med dette, men har ikke tid til å sitte i mange timer. Kosen for min del er å finpusse med valg av forside, teste ut litt forskjellige farger og skrifttype på boktittelen og få de i posten kort tid etter at det er ferdig laget! 😍For det å slippe å velge ut et og et bilde og sette inn et og et, det sparer mye tid altså..!

Forøvrig – i fjor lagde jeg forøvrig verdens fineste fotobok til Maren. Jeg hentet mange bilder av min mamma og meg og lagde en stor fotobok, men også en mindre versjon som var lettere for Maren å se på alene. Jeg har et videoklipp der hun sitter og peker på bilder av familien min og sier «Det er mormor!» og «Det er onkel!» uten å ha noengang å ha møtt de. Det er da man skjønner hvor viktig det er å samle familien og ansiktene mellom to permer.❤️

Neste års kalender til familien er laget med de aller beste bildene på mobilen fra året som har gått. Det er minner fra en hverdag med Maren. Du finner ingen velregisserte, polerte, redigerte bilder i denne boka eller kalenderen – det er bilder som får frem følelser, minner, latter og kjærlighet – som jeg vil dele med de som setter pris på hjemmelagde julegaver med en herlig tanke bak. Jeg kan like gjerne innrømme for dere at jeg har en plan med årets julestri, det er rett og slett å bli ferdig med alle julegavene før vi fyrer opp julegrana nedpå Stathelle torv. På den måten kan jeg kose meg i desember og ikke uroe meg om julestria tar knekken på meg like før julaften. (Slik det ofte gjør, haha!)

Altså – denne rabattkoden kommer til deg i god tid før jul. Med rabattkoden SUPPORTERFRUE er det opp til hele 40% å spare på bestillingen din, det sier seg selv at det bare er å sette av en liten time i kveld – så har du alle julegavene du trenger til «de som har alt»! 🙌🏼

Rabattkoden er SUPPORTERFRUE og du bestiller HER! Bare så det er sagt – rabattkoden varer ikke evig, du må bestille før midnatt den 26. november! Rabatten gir deg opp til 40% på alt du finner på sidene dere, og det er mye å velge i!

PS: Husk at om du vil shoppe med mobilen så har fotoknudsen en egen app (søk opp fotoknudsen der du laster ned apper!) som tar for seg bildene på mobilen din også. Da kan du gjøre dette i ledige stunder på sofaen, i lunsjen eller mens du sitter på bussen. Fotoknudsen har gjort det så utrolig enkelt for oss mamser og papser i tidsklemma men som fremdeles liker å lage kalendere og fotobøker for å gi bort i julegave, takktakktakk!

Masse lykke til, jeg tar VELDIG gjerne imot tips til årets julekort som straks skal lages – jeg pleier jo å gå all inn på de! (Jepp, 40% på julekort får du også!)

/Line Victoria

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg