“Det kan ikke være seriøst?”

Det er flere som har kommentert mitt gamle kosthold som jeg har gitt Desiree i oppdrag å forholde seg til. Veldig mange, normalt sunne, mennesker har rett og slett fått bakoversveis. Mange andre har ikke blitt overrasket i det hele tatt over det enorme kaloriinntaket mitt tidligere. Det er i hvertfall en ting vi alle er enige om – vi er alle forskjellige og spiser forskjellig mat! For uansett hvor jævlig sunne vi mennesker prøver å fremstå så er faktisk Grandiosa den mest spiste middagen i Norge.

Jeg elsket forøvrig endel av kommentarene som rant inn hos Desiree da hun spurte følgerne sine om hun klarte å spise dette…

“Jeg tror du klarer det, men jeg tror ikke du vil/bør utsette deg for dette!”

“Herremin, det kan ikke være seriøst?”

“Høres ut som himmelen i mine ører! ❤️”

“Dette blir du garantert dårlig av!”

…og den ALLERBESTE som jeg dobbelt-liket…! 

“Det kreves skilles å få i deg alt det der. JEG derimot hadde klart det! ????”

Rett skal være rett, jeg spiste ikke slik som “dietten” jeg har satt opp til Desiree hver eneste dag i over to år asså. Det var typ tre dager av to uker og jeg valgte ut den mest…ehh.. eksotiske..! ????

Idag så jeg forøvrig på Snapchat at Desiree hadde kjøpt solskinnsbolle og en plate Walters Mandler til lunsj. Helt ærlig? Jeg er drittmisunnelig på henne! Det er kvalitetslunsjen sin det,  hvitt sukker, ultra-raske karbohydrater og enda en dæsj hvitt sukker oppå det igjen!

❤️????❤️

Når det er sagt, så har jeg nå runda litt over en uke på “ny” diett, og det merkes noe insane i kroppen. Jeg tror nok mye er restartet på en måte. At ting normaliserer seg. Jeg er fremdeles veldig sukkerhungrig ennå, jeg aner ikke når slikt gir seg..? Det kjennes resten ut som jeg er i en sånn rehab-periode, og da jeg ble tilbudt kake tidligere idag så var det nesten så det rablet litt for meg. Det føltes litt som et HÅN mot meg, hahah!

Jeg holder forøvrig på med et innlegg jeg tror dere kommer til å like. Det er fra en treningsøkt med Desiree sin plan og opplegg for meg denne uken. Du kan jo sjæl tenke deg. Men det kan være nyttige tips til hjemmetrening til deg der hjemme om det trengs. Og det sa jeg ikke med en sånn frekk undertone som Torben pleier å hinte til meg med når det kommer på snakk om trening.

Snakkes vi litt senere i kveld, montro? Jeg må spørre Desiree hvordan det har smakt med nesten 6000 kalorier idag… ????

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

7 kommentarer
  1. Folk altså. Dagens meny for meg:
   Frokost: halvt proteinrundstykke med brunost (og et glass cola zero)
   Lunch: Byggrynsgrøt med smør, kanel og honning (og et glass cola zero)
   Mellommåltid: et halvt proteinrundstykke med brunost og en kopp te
   Middag: hjemmelaget tomatsuppe med en klatt sæterrømme og rista gresskarkjerner (og et glass cola zero)
   Kvelds: 200g Firkløver og 1/2l cola zero

   Det skjer bære helt sånn plutselig altså. Må vel snart begynne å innse at det går ned litt vel mye cola zero….

  2. Jeg ler jeg! Leste matplanen din og tenkte, dæsken, her var det mye kjent! Ikke for det, jeg må si du slår meg på mye. Men den etter-middag-demensen som kommer når man har spist seg så enormt mett, for så en halvtime seinere når det verste har gitt seg, stappe innpå 7 Ferrero Rocher eller annet som ligner? Det har jeg gjort MANGE ganger. Har trua på deg, det her kan jo BARE gå bra! Spesielt kommer vi som leser bloggen din godt ut av det, for den dårlige samvittigheten for en ferdig-fiskegrateng eller sjokkis midt i uka har du rett og slett røska fra oss med å være så herlig ærlig, og for de som kjenner seg igjen i både formen og matinntaket ditt kan det nok bli litt av en motivasjon å se hva du får til når du bare setter inn nye vaner og lar tida gå! Heier på deg!!

  3. Hei Line!

   Synes det er kjempegøy å følge med deg på prosjektet! Du er veldig morsom og jeg tror veldig mange kjenner seg igjen i hvordan du har det! Det hadde vært gøy med enda flere oppdateringer, enten her, på insta eller snap ☺️ Jeg har troen på at du klarer det! Jeg blir ihvertfall veldig inspirert av deg, og håper på flere oppdateringer fremover! Du er sterk som har klart vel over en uke i din nye livsstil. Stor klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg