Det kommer en dag, i morgen.

Morsomt å se at det er flere som har klær som krymper i skapet. Kjolene jeg fortalte om i forrige innlegg har virkelig fått oppmerksomhet, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har fått minst 500 forespørsler på om jeg vil selge de. Heldigvis for meg så har jeg bestemt meg for at de kjolene alltid vil forbli mine. Som et prakteksempel fra min tid som Tone-stalker. 

Jeg har riktignok flere andre plagg jeg ikke klarer å kvitte meg med. I en periode, var jeg veldig opptatt av Annie. Du veit, hun barnehjemsjenta med rød kjole og rødt, krøllete hår. Jeg spilte faktisk en av barnehjemsjentene i en teateroppsetning gjort av Telemark Amatørteaterlag.  

Jeg hadde en kassett på den tiden, med bilde av Annie på coveret. Jeg dristet meg til å pille ut cover-bildet og sende dette ned til farmora mi på Sørlandet med symaskin. 

Noen uker senere kom Annie-kjolen i retur, jeg var SÅ lykkelig! Nå venter jeg på at Maren skal bli stor nok til å passe den. Den ikoniske, røde kjolen. Så heldig jeg er!

Jeg mangler visst beltet! Frem med symaskinen, jeg har et par år på å rekke å bli ferdig!

Hele uken har vært veldig politisk anlagt. Jeg har regelrett løpt fra jobb og rett inn i møter. Kveldsmøter. Smak på det ordet. Kveldsmøter – altså den tiden jeg i utgangspunktet legger fra meg jobb og prøver å være en velfungerende person for de rundt meg uten mobilen i hånda – så sitter jeg å styrer Bamble med jernhånd på kveldstid. (!) I går varte møtet til 23.00 og i dag var det møte i teknisk utvalg hele dagen, før jeg tok med meg Maren i et møte på ettermiddagen igjen. Folk må bare innså at jeg ikke kommer alene, etter barnehagetid så får man hele pakka til unge Husby i fanget. Forøvrig var jeg ikke den eneste som hadde med seg kids, så Maren tigget is av resepsjonisten og lekte med sin nye bestekompis som var hele 2 uker eldre enn henne. 

Jeg har forøvrig blitt takket av for et år som styremedlem i lokallaget, så nå er det kun Kommunestyret og teknisk utvalg jeg skal konsentrere meg om fremover. Det blir lettere å ha full fokus på de to tingene, enn å være hodeløs kylling i alle politiske kvarter. 

Akkurat denne uken ble nok litt mer krevende enn jeg så for meg, så det har som dere har merket gått ut over den elskede bloggen min. Mange av dere pleier å sjekke om jeg lever på de andre sosiale mediekanalene mine, og det gjør jeg jo i aller høyeste grad på Instagram. Jeg har heldigvis fått litt egentid i bilen på vei til jobb og på vei fra jobb – og siden jeg er en av de som opprettholder et totalforbud på bruk av mobil mens jeg kjører – så har jeg en utrolig deilig fristund der jeg heller kan bruke tankevirksomheten min på andre ting. 

Dette er det jeg har tenkt på i bilstundene mine:

-Burde jeg selge sofaen i stua og kjøpe ny?

-Hvorfor lagrer ikke rapportene seg i systemet når jeg trykker lagre?

-Burde jeg male treningsrommet nå som det først ER rydda, så jeg slipper flere anfall av denne tapeten sammen med DETTE gulvet. (Mønsterkræsj!!!!)

Og det spørsmålet jeg grubler mest på:

Er det egentlig noe galt med meg, også lar bare folk vær å si noe?

(Oooooh, don’t go there. It`s like opening a can of worms…)

Jada, vi snakkes.

5 kommentarer
  1. Jeg synes du stråler på bilde for tiden😊blir glad av å lese bloggen din😊lurer på hvor du har kjøpt genseren din, nydelige farger.

  2. De som hadde huset før dere gikk heeeeeelt sikkert på LSD når de fant ut at de skulle tapetsere og legge gulvbelegg på treningsrommet 😃 Skal godt gjøres å slå den sammensetningen….
   Flott blogg 😃

  3. Det jeg blir mest imponert over, er at du klarte å sende kasettcoveret til sørlandet med symaskin, når vi andre brukte posten liksom 😀 😀
   Nå skal jeg ikke være vanskelig lenger 🙂 , Annie var en stor del av min oppvekst også!
   Ønsker deg og dine en rolig helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg