Det skjer noe med kroppen min.

Jeg har fått endel kommentarer allerede, og det er helt greit. Det drøsser inn haugevis med kommentarer hele tiden, og det er vanskelig å svare alle. De fleste vil vite hvor mange kilo jeg har gått ned til nå, men sannheten er at jeg ikke har noen tall å gi dere. Jeg har dog vært ærlig og gitt alle rett i at jeg har blitt merkbart mindre på denne relativt korte tiden, men det hadde jeg riktignok også regnet med da jeg bestemte meg for å gjøre noe med helsa mi. Vektnedgang pleier å være en hyggelig bonus for de som kan ha godt av det, når man begynner å trene og spise sunt..! 😉

Men for MEG er det fremdeles utrolig fasinerende hvordan kroppen reagerer, og ikke minst hvor kjapt det går! For snart en måned siden så jeg ut som hun du ser til venstre. (11.januar VS 5.februar)
I går før jeg dro på trening knipset jeg bildet til høyre. Er det ikke ganske sprøtt hvordan kroppen forandres når man endrer dramatisk på aktivitetsnivået og legger om kostholdet? Også begynner det virkelig å løsne på aktivitets og energi-fronten også, det er faen meg som å våkne opp fra en dvale!!!

Det var mange av dere som reagerte med vantro på hvordan kostholdet mitt har sett ut de to siste årene. (ref dette innlegget) Rett skal være rett, jeg har spist når jeg har hatt tid, jeg har spist store porsjoner og jeg har ikke valgt sunne alternativer – men heller spist med hjertet og ikke hodet. Når omveltningen er så stor som den er, så følger jo kroppen etter. 

Men jeg skal innrømme en ting – et problem med at kroppen min responderer kjapt er at hodet mitt ikke henger like godt med i svingene. Jeg har faktisk ikke sett det så godt selv før jeg la disse bildene ved siden av hverandre. Jeg forsøker jo denne gangen å ikke veie meg, for jeg har lært at det faktisk ikke er viktig. Det viktigste er helsa, og det faktum at den er på god vei til å bli mye bedre enn den har vært de siste to årene er SÅÅ deilig!

Snart må jeg møte Desiree igjen, kjenner jeg. Jeg sover med boka hennes under puta og drømmer om henne om natten. Hver gang jeg tar en av hennes nøye forklarte øvelser, så tenker jeg på henne og hører stemmen hennes i hodet. (På grunn av forklaringene hun gir på YouTube-snuttene hennes…!)

Jeg trenger en ny vitamininnsprøytning med Desiree snart, haha! HUN ER SÅ BRA DAME! Jeg har så mye å takke henne for! (Nå fikk jeg tårer i øynene faktisk…!) Jeg er så glad for at hun tar oppgaven sin med å redde helsa mi så alvorlig!

Hvordan går det med Peter montro?! Sist jeg hørte fra han klaget han over noe stølhet, hahaha! Kanskje ikke så rart, han går jo virkelig inn for det – hahaha! For en gjeng, ass… Virkelig Fit for Fight!

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!
9 kommentarer

Siste innlegg