De vonde tallene.

Satan i gatan, jeg har gruet meg til denne dagen. 

Dette er nemlig dagen der jeg skal vise dere ved hjelp av et tall hvordan det står til med denne kroppen. Jeg har hatt noen dager på å fordøye resultatet, men jeg har en video liggende som viser hvordan jeg reagerte på testresultatene, men den er såpass vond, så jeg må få lov til å få det bittelitt på avstand først.

Men videoen fra da vi var hos Human Performance for å sjekke hvordan ståa eeegentlig er, den deler vi selvsagt broderlig!

Som dere ser i episoden så merker dere sikkert godt at jeg ikke er veldig komfortabel med det som skjer.  Det blir krysset av med tusj der jeg skal måles. Mage. Lår. Ryggfolden. Grevinnehenget under armen.  For en dame som har fortalt hele verden at jeg er komfortabel med kroppen min, så er dette tidenes prøvelse. Er jeg like trygg på kroppen min som jeg gir utrykk for? Skjemmes jeg litt? Er jeg flau over mine ekstra kilo?

Vil du ha sannheten?
Altså, det jeg skammer meg over i episoden der jeg står i undertøyet og er fryktelig avkledd både i kropp og sjel, det er at jeg skammer meg over at kroppen min har forfalt på dette viset. At jeg har valgt bort å være hverdagsaktiv, og spist VELDIG usunt hver eneste dag, røyka en pakke røyk hver eneste dag og kastet bort energien min på ting som ikke er verdt å engasjere meg i.

Og jeg vet jo der jeg står at det er faktisk helt fullstendig idiotisk å kaste bort en, i utgangspunktet frisk kropp, og la den forfalle slik! Tenk på de som faktisk gjør alt de kan for å holde seg i live – også driver jeg å kaster bort mulighetene for et sunt, langt helsemessig godt liv? Så ja, jeg skammer meg! Ikke over kiloene som har kommet snikende, men sviktende helse når jeg faktisk trenger helsa som best!

Nå er dette noen dager siden, og jeg føler jeg er i ferd med å restarte kroppen min. Nei, jeg har ikke trent to-tre timer hver eneste dag den siste uka. Men røyken er stumpet. Jeg har vært i aktivitet hver dag. Og jeg har spist som en normalt sunn person. Denne uka har til tross for veldig mange prøvelser vært en veldig stor oppsving for meg. Jeg er allerede lettere til sinns. Jeg sover bittelittegranne bedre. Og jeg syns fasen i meg at energinivået mitt er i ferd med å ta seg opp betraktelig på disse få dagene – er det ikke sykt hvordan kroppene våre er satt sammen? At selv om det er slitsomt å få opp pulsen, så betaler det seg i økt energioverskudd uansett – så du får tilbake energien i dobbelt dose liksom…!

Ok. Nå skal vi snakke litt om resultater.

Den enkleste måten å forstå tallet er rett og slett å avsløre min biologiske alder.
En biologisk alder er altså kroppens tilstand og yteevne. Mange faktorer er med på å avgjøre min biologiske alder, men jeg tok altså en fysiologisk helseprofil på meg hos Human Performance i Horten. Basert på mitt maksimale oksygenopptak og alle tall det er mulig å hente ut fra kroppen min (vekt, høyde, fettprosent, alder osv) så ble jeg:

JEG HAR HELSEN TIL NOEN SOM BLE FØDT VED KRIGENS SLUTT I NORGE i 1945!

Årets Paradise Hotel-deltagere har oldeforeldre som antageligvis er i bedre helse enn meg.

Jeg har aldri følt mer negativitet til et tall noen gang. Kroppen min er 73 år helsemessig. FI FAN. Det går seriøst ikke ann. Det er flaut ovenfor alle syke mennesker som prøver å gjøre en innsats for kroppene sine, det. Føles som jeg bare kaster bort sjansen min.

Jeg merker at dette tallet selvsagt kvalifiserer til et helt eget blogginnlegg, ja.  Jeg kan sikkert gå i dybden på resultatet også, men akkurat nå må jeg bare få la det synke litt sjæl først.

Og ja, selv om dette er alvor liksom – feel free til å ha galgenhumor og en spøkefull tone i kommentarfeltet – jeg tror faktisk jeg trenger det…! For jeg satser alle penge mine på at det DER er et tall jeg aldri mer skal se igjen!  Bortsett fra i år 2056 når jeg faktisk BLIR 73 år da..!

Det kan faktisk bare gå en vei nå, om jeg legger i bittelitt egeninnsats liksom! ❤️

Peter Pappahjerte har også lagt ut resultatene sine – sjekk ut bloggen hans også! Og Desiree har garantert noe hun skulle ha sagt om dette hun også – les gjerne hennes ord om saken!

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!
8 kommentarer
  1. ……
   Lurer på hva jeg ville fått etter en sånn test? Beskjed om at jeg egentlig er død? For det var jo en sånn stå-på-ett-bein med armene strukket ut ( skulle man lukke øynene også? Husker ikke) og se hvor lenge man holder balansen. Det tok så kort tid for meg at jeg fikk alder 75 år. Ikke så rart med revmatiske ledd. Det var 15 år mer enn jeg er…

  2. Du er tøff.

   Ja, så har man latt ting gå litt på tryne. Fordelen din nå er jo at med litt innsats vil det komme raske resultater, det vanvittig motiverende.
   Og for oss som kaver rundt i tilsvarende prosjekt er det kjekt å følge med.
   Stumpe røyk og spise mindre junk på en uke….. imponerende!

  3. Jeg så videoen. Og innså at jeg hadde sjokomelk og crossiant til frokost.. Ja, ok, så resten av dagen, da skal jeg spise rett. Ops.

   Du er tøff! Stå på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg