DETTE ER HELT KRISE FAKTISK!

Jeg har vært “av” sosiale medier noen dager nå, og fikk helt akutt dårlig samvittighet for elendig oppfølging fra denne fruen. Jeg var faktisk redd for at dere skulle tro at midtlivskrisa mi hadde endt i et blodig bloggmord og at jeg ville prøve å finne meg selv utenfor internett stede. Vel, det skjer ikke. Jeg er tilbake etter noen dagers julepause nå.

Jeg har hatt ei velfortjent innloggingspause på bloggen som ikke nødvendigvis har vært heeeelt selvforskyldt! Det er jo som kjent endringer i designet etter at blogg.no la om til en ny plattform, så litt bugs kan man si det har vært. Men nå ser det ut til å være på stell igjen, og jeg har mye på hjertet.

Her om dagen gikk det forresten fullstendig skeis på Rådhuset. Jeg ble satt til å vente på et kontor, og det var ikke hvilket som helst kontor.

Men ey, sånn er det å ha lange fingre.

Memo til meg selv: Sett deg heller ut på gangen å vent, for fristelsene kan bli for store. 

Nå venter liksom siste innspurten før jul. De siste julegavene er snart i boks, men det er takket være at det blir to julaftener i år. En pre-julaften med min familie og selveste julaften med Sørensen slekta på rette datoen. Jeg har derfor, av helt egen vilje, IKKE ennå spist noe julemat. Juletre har vi faktisk glemt, så det får vi ta i løpet av dagen, eller til nød i løpet av helgen. Muligens vi går tilbake til gamle tradisjoner om å pynte treet på lille julaften morgen – og ikke siste helgen i september slik andre bloggermammaer gjør.

Snakkas når juletreet er kjøpt inn!

/Supporterfrue – Line Victoria

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg