Did I NEGL it? 😅

Når jeg har lyst til å føle meg bittelitt bedre med meg selv i hodet og kroppen min, så pleier jeg å få sånne dumme, fikse idèer som ender opp med å ofte gjøre alt veldig mye verre.

Som da jeg tenkte at jeg skulle være kul og farge håret lilla for en dag. 35 år og knall lilla hår, som etter noen dager faset ut i noe som lignet Fragle-spy. Noen dager etter det igjen (det SKULLE være en hårfarge som ble vasket ut etter 3-5 vask) innså jeg at jeg så ut som jeg ikke helt klarte å gi slipp på 90/2000-tallet, Hyperstate og de hvite bolebuksene. Jeg så med andre ord helt jævlig ut, hvilket jeg også gjorde da jeg pynta meg til fest i Bamble som 17-åring.

Så denne uken bestemte jeg meg for at jeg skulle unne meg en helt spesiell ting, og det er å finne frem det gavekortet jeg fikk til jul i fjor av familie som vil meg godt – og booke meg en time hos Kari. Kari er, foruten å være Paragrafryttervenninne, spinningbuddy og nesten-nabo, men også fotpleier. Og med de enorme summene influencere bruker på negler, hår, hud, øyevipper og bleking av rumpehull, så slo jeg rett og slett et slag for de stakkars føttene mine, jeg. Som ironisk  nok INGEN kommer til å ta i nærmere øyensyn og beundre meg for.  Men resultatbilde blir det – bittelitt inspirert av de kule influencerne jeg følger på insta:

#Did I NEGL it?

Ironisk nok så føler jeg meg kjapt noen kilo mindre etter at Kari har gått banans med føttene mine. For bokstavelig talt fordi hun skjærer av ganske mye død hud – og jeg trodde vel det kom til å bli en mer skremmende affære enn det egentlig var… (Jeg så for meg at hun skar som man skjærer et brød, liksom..!) Fyttegrisen, det var deilig å plutselig få myke babyføtter! Jeg kommer nok til å kjøpe noen gavekort og fordele de utover familien i jula, sånn sett elsker jeg å bo i Bamble der jeg kan gi gavekort på en time hos Kari – og alle vet hvem Kari er og hvor hun holder til! Også er det fint å støtte opp den lokale næringen også, man kjøper jo nesten en opplevelse til noen! (Jeg har kjøpt flere gavekort på fotpleie i gave, og det blir alltid veldig godt mottatt!)

Nei, nå tar jeg med meg føttene mine og legger de under dyna. I morgen tidlig venter det en 60-minutters spinningøkt, det var nemlig noen som syntes det hørtes ut som en JÆVLIG god idè da jeg booket timen, og nå har jeg glemt koden min på registrerings-greia og får ikke avbooket – og jeg har allerede 3 “ikke møtt” denne måneden (!!) så får jeg en til så kan jeg ikke booke timer online lenger! 😂

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg