“Du ser sliten ut.”

Det har vært en sånn dag idag.
Enda en sånn dag der ting går i ett og jeg nesten ikke rekker å puste mellom slagene. Det har i grunn vært sånn ei beita nå! Skal absolutt ikke klage på at det skjer mye, men jeg glemmer litt at jeg faktisk har et liv også! 😉 Så idag ser jeg slik ut, akkurat nå – klokken 00.18 torsdag kveld:

Selfie i lyset fra mac`en. Jeg har faktisk ikke engang tatt meg tid til å vrenge genseren riktig vei.

Hva skjedde med den tiden der man kom hjem fra jobb og så slappet man av etter at bilen var parkert sånn i 16.-draget? Idag ble jeg “påtvunget” 15 min ladepause på E18, og det var veldig rart. 15 minutter egentlig jeg kan bruke på hva jeg vil? Jeg endte opp med å svare på mail. Vel, helt ærlig så handler det nok i stor grad om at jeg kanskje er litt dårlig på å prioritere og har store problemer med å si nei til folk. De siste ukene har vært litt sånn at jeg har jobbet fra jeg står opp, jobbet frem til Maren kommer hjem, PRØVER å være mamma frem til hun legger seg og jobbet etter 20.00 og utover kvelden. Noenganger kommer jeg meg i seng ved midnatt, andre ganger legger jeg meg ikke i sengen før 03.00, og det føles virkelig ikke greit.

Idag tok jeg turen til Horten for en ny podcast-innspilling. Det er DIGG å gjøre noe nytt, og ikke minst møte noen som faktisk har et ansikt og ikke bare et profilbilde eller en mailadresse jeg må forholde meg til. Podcasten vår med navnet Vi, som kommer i morgen bærer veldig preg av at jeg har MYE på hjertet. Alt det som ikke kommer på bloggen, kommer på podcasten. Bokstavelig talt så tømte jeg meg skikkelig idag, og fikk kjenne på hvor gøy det var å le så det rista i mikrofonen non-stop i 40 minutter. Jeg sier bare – gled dere! Jeg fikk skikkelig Mess-tv assosiasjoner etter at vi avsluttet. Hva SA jeg nå? Er det innafor? Å herregud! Jaja. Og det er altså episode 2, hvordan skal det her gå?! 😉 Det hjalp faktisk litt å tømme seg verbalt idag.

Oppvaskmaskinen vår er røsket ut og erstattet med en ny. Problemet er nå bare når jeg skal finne tid til å montere den så jeg kan sette igang å vaske opp. En dags stopp i oppvask-rutiner setter hele huset på hodet. Hvor setter man asjettene når man ikke kan sette de inni en oppvaskmaskin? Bygger man i høyden? Lar det stå på bordet?

Da jeg kom hjem idag hadde jeg en helt ekte, lang samtale med Maren. Herregud, det går så fort. Før ble vi helt sjokka når hun sa et ord i ny og ne som minnet oss om et ekte ord, nå er det fulle setninger, forklaringer, beskjeder og spørsmål som triller ut av munnen hennes. Hun går å henter seg skoene og jakka og står foran døra og sier: “Vi skal ut å hoppe nå!”. (Trampolina i hagen) Også synger hun. Klokkeklart og helt rent. Jeg blir helt forelska når hun leker på rommet sitt og jeg hører på babycallen at hun synger mens hun leker. Hun er så fin!

Maren og kusine Thomine som var russ i år! ❤️

(Her har Maren sagt seg ferdig med feiringen og er på full fart hjem til farfar og bestemor fra byen…!)

Nå tror jeg faktisk at jeg skal la jobb ligge frem til i morgen tidlig. Noe jeg egentlig skulle hatt ferdig før midnatt ble spolert av dårlig lys og elendig planlegging fra min side. Jeg klarer faktisk ikke redde det – så det må faktisk gjøres så fort fævlane fiser og sola står opp i morgen tidlig. Faktisk før Maren står opp, det føles litt heavy selv for en som liker å jobbe når det er morgenlyst…!

Jeg tror at hvis jeg med tid og stunder klarer å styre unna tidstyvene så burde jeg kunne klare å få en litt mer normal hverdag. Inntill da så får jeg bare bite det i meg, og prise meg lykkelig over at det faktisk SKJER noe, for å tvinne tommeltotter er jeg utrolig dårlig på!

…og sånn på toppen av det hele så har jeg 300 kvm som ser bomba ut, en stor båt som fremdeles ikke er bunnstoffet og vasket og polert til sjøsetting (sist ut av krybba i år igjen!) så når Torben begynner å gnåle om at vi burde vaske terrassen en dag vi får tid så kjenner jeg at en lighter og bensinkanne hadde gjort nytten på den terrassen jeg uansett ikke har tid til å nyte…! 🤣

/Line Victoria

Nå ble det fryktelig mye klaging. Sorry ass. Det er virkelig ikke meg! Lover å stå opp med det andre (riktige) beinet i morgen!)

 

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Godt det er fler av oss, vi er jo bare mennesker ♥️ Og forresten, tror du også har satt på deg genseren på vranga 😍😍 Jeg reiste på trening med buksa på vranga i går 😂😂 God helg hærlige dame, jeg digger deg ♥️

  2. Godt det er fler av oss, vi er jo bare mennesker ♥️ Og forresten, tror du også har satt på deg genseren på vranga 😍😍 Jeg reiste på trening med buksa på vranga i går 😂😂 God helg hærlige dame, jeg digger deg ♥️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg