Ekte Lindtein-genser! ❤️

Hvor utrolig kult er det ikke at Maren har fått sin egen influenserfavoritt-genser, Lindtein-genseren, strikket til seg..?! Og ikke bare det – men genseren er strikket med kjærlighet av selveste designeren selv, Tove Lindtein! 😍 Tove er nemlig «offshore-frue» med meg, siden mannfolka våre jobber sammen der oppe i cockpiten. Eller styrhuset, heter det kanskje..!

Tove ga nettopp ut bok (Lindteinstrikk med stil) og jeg er så imponert over hva hun får til med strikkepinnene sine! Jeg har bare gledet meg så til å se boka hennes, for selv om jeg ikke strikker selv så er det så mye fine oppskrifter å legge “tilfeldigvis” under juletreet til både Mimmi og Bestemor som har vist seg å være habile strikkere..! 🤩 Genseren Maren fikk er jo kjempepopulær, (Andrea Badendyck hadde den på seg i Farmen blant annet!) og jeg tror hun blir den kuleste kidden med den desidert mest originale Lindtein-genseren av de alle! 

Jeg skal få tatt noen fine bilder av henne ute med genseren på så dere får se skikkelig, Maren 2,5 var litt vanskelig å forevige idag, haha..!

Jeg har vært tydelig på at hjemmestrikk er det fineste jeg kan kle Maren i.. Hun er heldig som har både Mimmi, Bestemor, tante Gro og nå selveste Tove Lindtein som strikker til henne – plaggene er godt brukt og høyt elsket! (Og jeg er SÅÅ missunnelig!!!) 

Spørsmålet er jo… hva gjør man egentlig når kidden vokser ut av hjemmestrikket tøy? Jeg har jo ikke så lyst til å gi det bort, der skal jeg være ærlig. Jeg vurderer stede å ta vare på det og heller låne det bort – og spare det til Maren får egne barn som kan nyte godt av plaggene.. Hva gjør dere andre?

Line Victoria – også på instagram!

5 kommentarer
  1. Kjempefin genser, jeg elsker også hjemmestrikk og klarer heller ikke sende det videre når det er for lite, så jeg ser også for meg at de går visere til neste generasjon 😄 (litt sånn bunadsfølelse på hjemmestrikka gensere, er så få av de i forhold til alt som er maskinlaget)

  2. Jeg har rammet inn noen av favorittklærne fra jentene var små💫 brukt sånn dyp/tykk ramme og festet med dobbeltsidig tape, slik at klærne ikke ligger i press mot glasset.

  3. Her tar jeg vare på alt som er hjemmelagd,sydd eller strikket. Mine barn har brukt klær lagd av bestemor og oldemor, noe har blitt lagd til dem, mens mye har jeg også brukt. Så koselig 😀

  4. Arver det videre . Strikker selv , men ungene har også fått mye av mormor og farmor .
   Tenker at når man bruker så mye tid på et plagg er det synd at det blir liggende på loftet . Mye bedre at klærene blir brukt . Men tar gjerne vare på oppskrifter så jeg kan strikke maken den dagen mine evt får barn , om de ønsker at sine barn har samme strikkaklærene.

   Har noen strikketplagg fra meg og mannen var små. Aldri brukt til våre barn . De mister fasongen 😬.

  5. Jeg tar vare på alt som er hjemmelaget ☺️ Det går videre til hennes eller hennes søsken sine barn og skal holdes i familien.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg