En gratis app til mobilen som sørger for støvsuging og rene dasser? JEPP!

Reklame | Gratis app - MinFamilie fra Telenor

Jeg klarer fremdeles ikke å legge av meg at det finnes mange, mange mobilbrukere der ute som ikke har skaffet seg favorittappen min ennå. Heldigvis har mange, mange tusner av mennesker lastet den ned, men jeg er også spent på tilbakemeldingene til de av mine lesere som har testet den! Det er ikke første gangen jeg tipser om denne – og jeg håper dere nå har skjønt at jeg vil så gjerne at dere som ikke har skaffet dere den ennå, bruker to sekunder på å klikke den ned! 😅

Er du som meg som må ha logget hver eneste viktige hendelse i en kalender? Tenker du også at det må være helt nyyydelig å samkjøre kalenderen din med din bedre halvdel, svigermor eller kanskje tilogmed sjefen?

Til uken skal jeg spørre noen av de nærmeste (utenom Torben da) om de vil være en del av den magiske kalendergjøremålmiddaghuskelistegruppa MinFamile. Eller AuPair`en vår, som vi kaller den. Greit å involvere resten av familien litt i sommerferien! Så kan svigerfar registere at vi ikke har planlagt noen middag en torsdag og legge inn en invitasjon, eller pappa kan ramle innom når han ser at vi har dugnad i hagen og et tre eller busk må skjæres ned.

✅ “Husk å fjerne det lille treet i hjørnet av hagen bak rododrenrododroden!” 

(Ta forøvrig en ekstra titt på dette bildet og sjekk hvor mange “usynlige tilskuere” du ser…! 😉

Jeg kan også legge inn små hint og drypp til mannfolket, eller legge inn kidnummer og kontonummer på regninger han kan betale som han ikke skjønner hva er for noe. (Mer enn en gang har jeg kalt en regning fra nettshoppingen min for «Viktig, hus-greier!» eller «Obs, grønn overledning og blinklysolje til bilen» på et par regninger i huskelista i MinFamilie-appen!

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg prøvd å banke denne geniale appen inn i alles mine leseres mobiltelefoner, og nå som sommerferiemodusen snart er over oss så er det på tide at du, om du ikke har gjort det ennå, laster ned denne appenHELT GRATIS og HELT UAVHENGIG av operatør, ned på mobilen din. Er det så enkelt at alle som går inn i ferieavvikling, overlapping, barnevakt, kakefest, sommeravslutning, nye strikk til regnbuksa, henting og hey, ingen skole eller barnehage å levere arvingen til – får det til å gå supersmidig på post it lappene man har liggende? Neeh, jeg kjenner at den lappetiden virkelig er over for min del.. Den var strengt talt over da jeg stod uinformert om planleggingsdagen(e) i barnehagen på den tomme parkeringsplassen.

La oss alle ta en stille stund og mimre tilbake til den gangen MinFamilie-app ikke fantes og hvor enkelt alt var i gamledager? Nei, nettopp. En god oversikt bidrar til bedre kontroll og helt ærlig – bedre familiehelse. Man ønsker seg ikke tilbake! Torben var ganske letta når han kunne sende vår rablekalender på veggen til dynga, for når du faktisk trenger å vite hvor eller hva du skal og hvor du burde vært – så kan du banne på at du ikke står på kjøkkenet foran tusj og klistermerke-kalenderen ass..! 😉

Det er ikke første gang jeg har anbefalt denne appen HER og HER  – og jeg får alltid en haug med spørsmål på snap og insta når jeg anbefaler alle å skaffe seg denne – her er de viktigste punktene du trenger å vite:

MÅ jeg ha Telenor-abonnement? Nope, denne appen er GRATIS og for alle! En gavepakke til alle med smarttelefon, rett og slett!

Koster det noe? Nei, den er helt gratis. Ferdig snakka!

Kan jeg dele MinFamilie med hvem som helst? Jepp, du deler den med de du vil ved hjem av en link du sender til den du vil dele kalenderen din med! Da kan den du deler med bidra i kalenderen med gjøremål, huskeliste og handleliste også!

Kan den støvsuge og vaske huset også? Nei, den funksjonen er ikke tilgjengelig ennå – men jeg har hacket den og funnet en måte å få vasket dassen og støvsug stua enkelt:

Håper du nyter den supre funksjonen like mye som meg! 😂😂 Værsegod, se å skaff deg superassistenten NÅ! 

/Line Victoria

8 kommentarer
  1. Kan jeg også skrive Torben som deltaker på støvsuging og vask av do? Kommer han til å gjennomføre?🤣🤣🤣

   Christine

  2. Skulle ønske jeg var like fornøyd som deg.😊 men kalender funksjonen får vi ikke til å fungere. Men alt annet funker. Men kalender funksjonen er viktigst. Så så lenge den ikke funker. Er dette en app vi ikke bruker.😢synes det er trist da jeg tror den er så bra som du sier.

  3. Lastet ned appen for ca 1 mnd siden. Og slettet den igjen da jeg oppdaget at den var batterisluker!
   Ikke mye gøy å våkne om morgenen med utladet mobil og ungen skal være på skolen om 30 min. Aldri hatt mer stressende morgen som da!

   1. Sorry at jeg ikke har svart på denne! Jeg sjekket min egen mobil og hvor mye strøm den spesifikke appen trekker.. Da fikk jeg 3 % og dette var samme dagen som jeg hadde lagt inn gjøremål og handleliste! Har du sjekket at det ikke står på noe å summer i bakgrunn?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg