Dele scene med Edward Mustad fra The Voice? Check! ✅

Nå har jeg endelig landa!

Dagen igår var rett og slett magisk. Tenk så heldig jeg er som får ha dette som jobben min, stå på en scene sammen med fantastiske flinke talenter, et dyktig crew og Edward Mustad! (Jepp, namedropping!) 

Proffe bilder ble tatt, men er ikke klare ennå – så dette er publikumsbilder jeg har fått tilsendt!

 

Jeg hadde den hyggeligste konfransierjobben jeg har gjort til nå, igår. Det er noe helt spesielt med å få lov til å være med barn og unge på en scene og la de vise hva de kan for såå mange mennesker! Også på MITT eget hjemsted! Jeg var faktisk utrolig stolt når jeg gikk opp, for det er en ære å få lov til å lede noe så velorganisert, morsomt og ganske så spektakulært – tenkt at nesten 100 stykker hadde meldt seg på, og nå var det 10 igjen som skulle i finalen! Jeg fikk mine favoritter. Hele ti av de, haha! Jeg er glad jeg ikke satt i juryen, for jeg hadde satt alle sammen på toppen av pallen!

Jeg har jo selv vært et bittelite sangspire da jeg var yngre. Jeg hadde en ganske stor opptreden i Badeparken som 7-8-åring, men som dessverre krasjet med pappas plan om å dra på Beach Boys-konsert i Skien. Det endte med at pappa rigget opp utstyret i Badeparken, trykket play på anlegget og vinket «hade» til meg. Etter 8 sanger gikk jeg bort til anlegget, snudde kassetten og fortsatte på side B av Varden/Busk-talentene sin singback-kassett. Og sånn holdt jeg på noen timer! 😂

Idag ble det familiekos med utvidet storfamilie fra min mors slekt i Stokke. Det er noe ganske magisk med å kunne dele sommerminner jeg har hatt fra den gården i mine barndomsår med min lille Mini Me. Her er noen bilder (uredigerte!) jeg knipset med den nye mobilen min! 

Inne på låven – asså, helt PERFEKT lokasjon for fest!

 

Da har jeg endelig tatt i bruk den nye mobilen min, og jeg er sjuuuuukt impregnert over den fantastiske kamera-kvaliteten! Plutselig følte jeg litt proff med en mobil med bedre kamera enn den store speilrefleksen – det er bare å følge meg på Instagram om du vil se resultatene av å få en ny mobil i hendene! 😂 Jeg har begynt å være ganske så aktiv på stories også, sånn til opplysning!

Nå har har innvilget meg ei ørlita pause fra foredrag/konferansier-opptredener de neste 3-4 ukene, så nå kommer jeg til å fokusere mye mer på det som har gitt meg muligheten til å i det hele tatt få liv til å gjøre slike ting – bloggen min! Jeg forteller jo ikke om ALT jeg gjør i jobbsammenheng, men det har vært rimelig hektisk de siste ukene som dere har skjønt…! ❤️ Men fy fader så inspirerende og kult det er å få lov til å holde på slikt! Tusen takk for alle heiarop! Jeg tror jeg faktisk elsker dere!

(Og en stor shoutout til managementet mitt, AdLink Media, som holder ut med meg. Jeg sier det altfor sjeldent, men jeg er veldig glad i dere, Tore, Eirin, Tuva, Petter, Line og tilogmed Thomas med den tørre humoren…! 😂)

/Line Victoria

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg