Endelig ny uke!

Kjære vene, føler dere er helt forsømt. Hvis det er noen trøst så har jeg forsømt meg selv i det siste også. Det som vanligvis er unnagjort på en time eller to har tatt ALT for mye lengre tid når man er snørrtett helt inn til hjernestammen og hoster på seg en sixpack i løpet av dagen.. 

(Jeg SER selvsagt frisk ut på bildet, det er utrolig hva nesespray, snørrpapir, fuktighetskrem for tørre nesebor, paracet, ibux og et par med solbriller kan gjøre..!)

Det blir en heftig kommende uke med møter, foredrag og presentasjoner, så opptakten var ikke helt passende med snørr på haka hele forrige uke – men faktisk så er det litt slik som dette jeg elsker å jobbe også, jeg har alltid vært veldig glad i korte deadlines og kjappe avgjørelser. Kanskje derfor det aldri egentlig passet for meg å bli tannlege, jeg hadde nok ikke hatt tålmodigheten til det! 

Vel, denne helgen har jeg i tillegg vært gressenke siden Torben er «offshore», så jeg og Maren har vært på besøksrunde. Disse brøda mine har virkelig fått bein å gå på! Bonussøster, pappa, svigermor, svigerinne og hele sulamitten har fått smake kornbrødet – og nå er oppskriften i ferd med å optimaliseres. Skal legge ut ny oppskrift når jeg får tid!

Ellers har det jo Sørlandet nesten regnet bort i helgen, men jeg dro med meg ordføreren i Bamblelandet mitt på tur idag med en kameramann på slep. For en fin fyr ass. Bamble er veldig heldig som har Hallgeir som borgemester, en sånn «hele byens omtenksomme og hyggelige bestefar»..!

Når Ordfører Hallgeir forteller meg skrøner og historier fra steinalderen, så sitter jeg å lytter som et tent lys. Politikk trenger ikke bare handle om kommuneproposisjoner og kjedelig vedtak, men også om lærerike og fine vennskap som ellers kanskje ikke hadde vært til om det ikke var for den ene felles interessen – gjøre Bamble til et enda bedre sted å bo. ❤️

Nå har jeg lovet meg selv å legge meg. Jeg kommer SÅ mye sterkere tilbake i morgen – men hvis du vil må du gjerne følge meg på Instagram – for idag syns jeg selv jeg var veldig morsom når jeg viste dere hva jeg gjorde med oppvaskmaskinen vår.. Det har blitt rutine for oss de siste ukene, men jeg skjønner at  det var litt humoristisk for alle andre som ble tatt inn i oppvaskmaskinens problematikk..! 😂 Sjekk storiesen på instagrammen min da altså…!

Vi høres i morgen!  Line Victoria

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg