Etterlysning…

Kjære fine lesere. Det er ikke så ofte jeg ber noen om hjelp, og enda sjeldnere ber jeg om hjelp fra “de der ute” som leser bloggen min eller følger meg på sosiale medier.

Men jeg må be dere om en tjeneste.. ❤️

Denne koppen du ser bilde av under her fikk jeg av mamman min en gang før hun døde. Hun kjøpte den på en av sine mange utenlandsturer og jeg tror det må ha vært for rundt 11-12 år siden. Den betyr enormt mye for meg, av en eller annen merkelig grunn. Jeg har mange fine ting etter mamma, men disse koppene kom hun med og satte inn i skapet mitt i leiligheten min i Oslo – og hver gang hun var på besøk så holdt hun i de og sa “de er sååå fine, ikke sant?” Og jeg er helt enig!

Men så blir jeg litt trist i hjertet mitt også, fordi jeg også husker at hun gav meg en identisk i lyseblå også. Ettersom jeg har flyttet et par-tre ganger etter det, så finner jeg den ikke. Faktisk så tror jeg den lå i en bil jeg solgte for noen år siden, jeg har ikke sett den siden dengang.

Dette er hva jeg vet om koppen:

Det er en Starbucks samlerkopp. Den er stor og tung. Under står det “2005 Starbucks Coffee Company”. 

Jeg skulle så gjerne av hele mitt hjerte funnet en lyseblå identisk kopp, for å supplere denne rosa som begynner å bli veldig slitt. (Jeg bruker den veldig mye…!) Vet dere hvor jeg kan oppdrive denne? Eller vet du om noen som har en slik stående? Kanskje du vet hvor man kan søke etter en slik og muligens få kjøpt den?

Avtalen mellom mamma og meg var at hun skulle kjøpe Starbucks-kopper til meg (lik denne) som reisegave hver gang hun var ute å reiste, men så ble det liksom ikke flere kopper.

Jeg blir veldig glad om du vet noe om disse koppene og hvor jeg evt kan få tak i en lyseblå!

På forhånd, hjertelig varmt takk hvis du kan bidra i detektivarbeidet. Jeg har ønsket meg den blå tilbake så lenge, og nå tenkte jeg at jeg kunne bruke dette sterke mediet som blogg er, til å prøve å få tak i den…!

Line Victoria – Supporterfrue

PS: Beklager veldig rart oppsett på siden min for tiden, det jobbes med saken! Om du ønsker å kommentere så må du trykke på overskriften – da vil det dukke opp et kommentarfelt med facebookinnlogging!

5 kommentarer

Siste innlegg