FÅKK JU`A, JEG SPISER AKKURAT DET JEG VIL!!

Oh, jeg sprakk. Jeg sprakk så det sang. Det tøyt iskrem og julekaker ut av ørene mine i går kveld, for jeg klarte ikke si nei til svigermors gavmilde øyne når hun sendte rundt vaniljeisboksen og julekakeboksen og de rørte blåbærene med så mye sukker at den hadde konsistensen som sirup. NAM! 😍 Faktisk sprakk jeg ikke bare en gang, men flere ganger – for svigermor hadde satt julekakeboksen på kjøkkenet og der stod den ubevoktet hver gang jeg husket meg ut dit. 

Så har jeg vært sukkerfri i nesten en måned da, men jeg har reflektert litt over hvorfor det gikk så galt akkurat igår.
Og jeg har faktisk konkludert med at jeg rett og slett var overmodig og ville belønne meg selv! «Nå har du vært flink i en måned, kos deg med den kaka. Nå har du holdt ut så lenge at du kan forsyne deg to ganger. En tredje runde? Jatakk! Nå har det gått til helvette, så bare å sende over kakeboksen, tusen takk. Torben, vi må stoppe innom bensinstasjonen på vei hjem for jeg vil ha Twist, Walters mandler og ekte Solo-brus. FÅKK JU A, JEG SPISER AKKURAT DET JEG VIL!!!!» Akkurat sånn var det.

Men er det en ting jeg har lært meg, så er det at det meste går over. Og jeg har ikke tenkt til å la vær å forsyne meg av svigermors julekaker og iskrem og solo-brus resten av mitt liv, så for en gang skyld klarte jeg faktisk å bare svelge unna (morsomt ordvalg der kanskje!) og la det stå til. Jeg skal vel også innrømme at jeg overhode ikke angrer så veldig heller, for det var utrolig godt! At jeg følte meg veldig ovenpå senere den kvelden sånn fysisk sett kan man vel kanskje krangle litt på, for det var vel endel lyder og ting som måtte ut som rett og slett ville vært helsefarlig å tviholde på for seg selv. 

Kanskje trengte jeg å la det smelle litt for å slippe at jeg skeier ut både torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag, for å si det sånn. For det er jo på en måte det som har fått meg i den dårlige formen jeg startet med i januar…! Problemet som møter meg idag er jo at jeg rett og slett er ganske så slapp og trøtt i trynet, så energien har ikke vært på topp. Strengt talt så er vel energien der den var rett før jeg la om til et litt senere kosthold, ehem..! Vi får se om ei treningsøkt sparker igang energinivået igjen. Det er jo lov å håpe!

…og dere – tusen takk for de utrolig koselige meldingene jeg fikk på innlegget mitt igår i anledningen morsdagen. Det gjør meg vondt å høre at det er så mange andre der med de samme tankene og følelsene, som har opplevd å miste noen nær. Da mamma døde var det faktisk en leser som kom med de fineste ordene jeg har hørt – og de har jeg tviholdt på i 10 år nå. Jeg deler de gjerne som trøst til dere der ute som har opplevd det samme som meg:

«Gråt ikke over hennes død, gled deg over at hun har levd!» ❤️

Jeg syns det er en så fin setning! 

❤️Line Victoria

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!
2 kommentarer
  1. Velkommen i klubben! Jeg må dessverre si deg at slike sukkerorgier som det der kommer om og om igjen og man blir ikke kvitt dem, men det gjelder å stå imot slik at de kommer med litt mellomrom.

   Jeg er en godt voksen kvinne og har hatt sukkerorgier hele mitt voksne liv og har dem fortsatt. JEG ELSKER SUKKER OG KARBOHYDRATER, men heldigvis elsker jeg sunn mat også. Sukkersuget er ikke noe jeg vokste fra, dessverre og tror det er mange som meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg