Festlig helg!

Trodde dere jeg var borte? Jeg er ikke det. Jeg har bare prøvd å ta tilbake noen helligdager, men det har ikke funket så godt for meg..  Jeg klarer ikke helt å slappe av når det er helligdager, for allerhelst skulle jeg gjerne brukt helligdagene til å komme litt ajour, men det klarer jeg som regel ikke før hverdagen plutselig er over oss igjen. Det blir jobb idag også, jeg er aldeles straks på vei til å spille inn en ny episode av podcasten, og i kveld blir jeg nok sittende med den kjedelige delen av jobben min som jeg har en tendens til å utsette til liiiike før. 

Jeg var i 40-årslag i helgen, og et gjorde godt å møte på folk som ikke er desperat etter oppmerksomhet på internett. HAHAHHA! Det er digg å ha masse venner som får deg ned på jorda igjen, der ingen bryr seg om verken klikk eller reach! M har vært hos besteforeldrene og fått en stor dose koss, lek og is – jeg er ikke akkurat bekymret for Maren når hun er på feriekoloni i Langesund. Hun kommer hjem som en lykkelig og smørblid unge, da er det lett å være litt sliten i skrotten en søndag! (Og mandag, siden jeg bruker omkring 2 døgn på å komme meg igjen etter eskapader med alkoholholdig drikke. Det er nok derfor jeg gjør det så sjeldent, det var rundt et halvt år siden sist jeg tok meg en real fest..!) 

(Det er Bjørn i bakgrunn, som helt frivillig ville være med på bildet!)

Nå som uken snart kicker igang igjen gleder jeg meg til å ta fatt på den med stor iver. Kanskje tilogmed få til en joggetur denne uken også, bare for å ha gjort det. Jeg er fremdeles på uke 3 i løpeprogrammet mitt, huff! Dette fordi kroppen min viser lite (eller ingen) vilje til å samarbeide om fysiske utfoldelser, jeg ender bare opp med å sint og lei meg når jeg spytter svette og blod. Derfor har jeg bare tenkt at litt trening er bedre enn ingen trening. 

Nå må jeg komme meg avgårde! Zahid sitter å venter på meg!

/Line Victoria

4 kommentarer
  1. Jeg klarte faktisk å komme meg gjennom 5 km i Liverpool. Meeen ikke kjappere enn at vi ved to km merket møtte allerede ferdig «løpte» folk som da attpåtil hadde løpt tre km tilbake igjen. Men, vi koste oss vi, fikk medalje og 🤩🤩.

  2. Ikke gi opp!! Jeg starta for 5 år siden. Da var minsten 14 mnd og jeg var 12 kg mer enn før nr. 1. Første turen var det nesten spy etter 800 m, så der stoppa jogginga, men jeg gikk da resten. (Løypa er 6 km). Sånn holdt jeg på så ofte jeg hadde anledning, jogga så langt jeg klarte og gikk resten. Det er skikkelig digg når man først mestrer, nå jogger jeg 8 km (fordi jeg ikke gidder mer 😄 har testa 12, det går 👍) ca 3 ganger i uka, og det er fantastisk å være i form. Jeg nyter det ikke, men det er effektivt, lett og tar kort tid. Du kommer ikke til å angre 😊🤗

  3. Hvordan går det med opplegget du og Peter har med desiree? Har dere kutta ut eller er det fortsatt on?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg