FLATTIS PATTIS.

Herlighet, for en koselig dag!  Litt mye å henge fingra i, så jeg logget meg ikke inn på bloggen før nå. Noen er kanskje innom fordi de tenker at jeg har lagt ut det blogginnlegget jeg har gått svanger med noen dager, men jeg blir ikke ferdig. (Jeg skrev om det på instastories hvis ikke jeg husker helt feil?…) Jeg bare kjenner at jeg må ha alt på plass før jeg trykker publisèr, for jeg vil ikke være hun som skrev før hun tenkte seg om..! 😉 (Story of my life, for å være helt ærlig..!)😳

Igår hadde jeg flattis-pattis. Det er det stilen heter når jeg er uten bh. Morsomt det der, de er nesten usynlige under genseren når jeg ikke har på meg bh, men rullet oppi en brystholder så må jeg fremdeles bruke arve-bh`n jeg fikk av min farmor som hun kjøpte hos….hold deg fast… BANDASJIST eller hva det heter, en sånn derre spesialbutikk for proteser, bandasjer, plaster, støttesokker, blodpropp-belte og da åpenbart gæmlis-bh.
Du vet der det er sånne hemper på ryggen? Vanligvis 2-3 hemper, MULIGENS 4 hemper om det er bh for brystopererte eller litt større størrelse enn i glossede magasiner? Vel – hold deg fast igjen: 12 hemper og de er FORAN for å gjøre det lettere å ta på bh`n. Dere må se den bh´n ass. Den er skandaløst stygg, men akk så behagelig. 💛

Jeg skal finne den frem ved en hyggelig anledning, elsklinger.

Vil du ha mer ujålete oppdateringer? ⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!
5 kommentarer
  1. Hei. Jeg bare lurer: I januar skrev du følgende om det FIT for fight prosjektet til deg og Peter: «Det er vi som skal underholde deg på nett frem til sommeren. Om gråt, svette, glede, sinne, frustrasjon, latter, vennskap og tårer er underholdning, da». Vil ikke akkurat si at blogginnleggene dine har handler så mye om dette prosjektet. Du har heller ikke lagt ut (tror jeg) noe video etter dag 3. Altså over 1 mnd siden. Betyr dette at prosjektet ikke ble noe av? Jeg så for meg noe ala Funky X Vegard, men det har vært overaskende få innlegg om dette prosjektet. Kan heller ikke se at Peter feks tok den utfordringen din om å trene hver gang du sendte han SMS…Så jeg bare lurer på hvordan det går….?!?! Håper på svar.

  2. Omg de siste to dagene har vært preget av manglende bh for meg og 😂 Er på flyttefot og «normal»bhen min har blitt søkk borte! Bare ammebher igjen, de jeg bruker mellom huset fire vegger..takke seg til et todagers seminar med jobben, beklemt med flate pupper i ammebhen i noen finere klær.. Følte meg ikke strålende akkurat. Shopping i morgen!

  3. Du bør prøve ullvarianten til Mount McKinley, løp og kjøp sier jeg! Finnes på G Max, mye BH for penga 👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg