Foodora er GULL!!!

Reklame | /rabattkode fra foodora

Forrige helg var jeg så heldig å kunne spandere på lokale helter et skikkelig snaddermåltid! Jeg har jo blitt foodoras lille sendebud, både med rabattkode (linefoodora) og Jonas-burgere fra over brua på innerlomma..😊 Jeg var ikke i tvil da jeg fikk oppgaven – det finnes noen skikkelig tøffe gutter på stasjonen like der jeg bor, og siden jeg har pugget vaktlag-turnusen deres så visste jeg nøyaktig når de var klare for både mat og drikke..!

Idag besluttet kommunestyret å innføre munnbind i kommunen vår. Påbudet er allerede på plass i Skien og Porsgrunn. Lokalt næringsliv er noe av de som har fått lide dette året – og i disse tider er det en ganske flott oppgave å få lov til å være foodora-ambassadør i Grenland denne høsten. Det kunne helt seriøst ikke passet bedre – for jeg elsker at det blir tilrettelagt for at våre fantastiske restauranter fremdeles får servere maten sin – enten hjem til deg, på kontoret eller på date. Jeg blir så stolt over at selveste foodora har kommet til verdens navle, Grenland! Vi har liksom fått et litt sånn «storby»-preg over oss, og jeg elsker det!

Jeg kan fort bli litt lei av ribbefett og medisterpølser, så jeg vet jo at det kan være helt ypperlig å kaste meg over appen noenganger i løpet av jula. Siden jeg bor i Bamble har jeg løst det noen ganger ved å bruke pick up-leveringen deres. Den fungerer perfekt, selv når jeg har bestilt MYE mat! 

Ved å bestille mat fra favorttrestauranten vår – kan vi være med å opprettholde den sårt trengte omsetningen de trenger og for mange av oss få maten levert på døra! Det står i appen når maten regner med å være ferdig, du får meldinger underveis i prosessen –  og du betaler kontaktløst i appen. 

Åpne appen, velg hvilken lokale restaurant du vil støtte med å bestille fra, huk av maten som frister (her er det genialt med bilder av maten!) og bestill! Ja, det er faktisk akkurat så enkelt!

Flere ganger har jeg brukt foodora når jeg har vært i Porsgrunn og Skien. Enten når jeg har hatt kontordager der (lunsj og overtidsmat), eller når jeg rett og slett har vært hos frisøren! Da kommer de på døra med et stort glis under munnbindet – takk dere fine, rosa foodora-bud!

Jeg vet det er flere byer nå som er velsignet med foodora – så jeg vil gjerne komme med en hyggelig oppfordring. Lag dere en hyggelig lunsj på hjemmekontoret, få favorittburgeren levert på døra morgenen etter julebordet på Teams, eller lag en romantisk middag med mat fra restauranten dere vanligvis feirer kjærligheten eller er på date i romjula.

Såå… hva med å la kokeplatene stå ubrukt en ettermiddag? Fristende, ikke sant?!

Bor du i Oslo, ja da er du en heldig jæskel – for i appen der kan du bestille JULEGAVENE rett på døra innen særdeles kort tid, slik at du har stålkontroll på julegaveshopping – fra lokalt næringsliv, i din EGEN sofa! Og vipps – 30 minutter senere er julegaven på døra liksom, hvor genialt er ikke det i disse tider?!

Og har du aldri testet foodora før, så sørg i hvertfall for å bruke rabattkoden min LINEFOODORA så du kan dra av 75 kroner i rabatt! 

…og forøvrig –  juletallerken finnes i appen også hos noen av restaurantene, blir jo ikke helt jul uten ribbe eller pinnekjøtt vel?

Har du ikke sett videoen jeg lagde da jeg besøkte heltene mine i Bamble Brannvesen? Her er den!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg