Fra gult til icy white hår med gjerrigknark-triksene mine!

Reklame | inneholder annonselenker - LYKO

Det siste (h)året har jeg fått daglige spørsmål om hårfargen min. Vel, det er så lite hokus-pokus med den fargen at jeg nesten har kviet meg for å fortelle hemmeligheten – for det er så utrolig mange der ute som bruker mange, mange tusner av kroner på å få den blondfargen jeg bruker i snitt 100 spenn på i måneden. Så here it goes!

Jeg har sagt til frisørene mine at jeg ikke ønsker at de bruker den «korreksjonsshampoen» mange bruker etter striping av blondt hår. Ikke fordi jeg ikke tror på de når de sier det er bra å gjøre håret kaldt jevnt over, men rett og slett fordi håret mitt SUGER til seg fargen (minicolor?) de setter i håret og det ender opp med å bli en veldig rar, blass gråfarge. Joda, det vaskes gradvis ut, men for meg som vasker håret maks en gang i uka, så tar det for lang tid å vaske ut gråtonen. Da kan de like gjerne la vær, for jeg kjenner håret mitt så godt – og jeg har eksperimentert i typ 20 år nå – så jeg vet nå hva jeg må (og hva jeg ikke må gjøre!) for å bli kvitt oransje og gule striper..!

Mitt blonde hår blir som sagt gult etter en stund. Sånn pissegult, liksom. Og jeg har prøvd ALT som er på markedet for å korrigere det gule/orange i håret, men har endt opp med to produkter jeg absolutt ikke kan leve uten. 

(Flasken jeg holder i er en 0,5 liter med Loreal Professionel Silver Shampoo.)

For det første blander jeg verdens beste lillashampo (Linken er flaska som er dobbelt så stor som den jeg har her, til bare 205,- 😍) med min vanlige shampoo. Denne lillashampoen er så effektiv at jeg risikerer lillaskjær i håret om jeg bruker for mye av den eller har den i for lenge. Veit at MANGE blondiser der ute sverger til denne, så tipper dere blir fornøyd med halvannenlitersflaske til 269,- her! (Den koster jo vanligvis oppunder 700 kroner!)  🤩 Fordelen med det er at jeg har en sånn pumpeflaske i et år, og DET er bra for lommeboka! (Gjerrigknarken i meg bevrer!)

Slik ser som regel håret ut før vask, skittent hår – men det er jo ikke gulaktig siden jeg bruker de produktene jeg gjør ukentlig.

Og så, over til rosinen i pølsesnabben! 

En ting er hva sjampoen gjør (og hvor billig du får den nå) – en annen ting er det mest geniale kjøpet ei relativt gjerrig blondine kan kjøpe – nemlig DENNE!:

Den er akkurat hva det står på flaska. Den gir white platinum hår (altså, mine gule/oransje foliestriper blir hvite) og den fungerer som både farge, kur og balsam i et. Lykken var da jeg fikk denne av ei venninne som sa jeg MÅTTE begynne å bruke den for halvannet år siden, og jeg har aldri sett meg tilbake. Denne holder i 10-12 hårvask, med andre ord i 3 måneder for min del. Den farger ikke håret liksom, men korrigerer det oransje/gule i stripene. Finnes her til 189 –  og jeg har dessverre ikke funnet den i butikk ennå for de som liker å se på og føle flaska, hvis du skjønner…! Men hey, det er fri frakt ved kjøp over 100 penger!

Den har fargepigmenter og fungerer som en hårkur i samme slengen (hallo spart tid!) og her har jeg akkurat skylt ut:

Hadde ikke tid til føn/rettetank, jeg lot det lufttørke fordi det er som regel det eneste jeg har tid til…! Har åpenbart ikke tid til å vaske speil heller, ser jeg…!

OG SE HER A! (Jeg blir faktisk litt overrasket sjæl hver gang jeg vasker håret, det er jo luksus når man ser så enorm forbedring!

 

På med mammaknollen! 

Du trenger ikke være redd for at hele håret blir platina-hvitt liksom..! Men stripene dine kan fort bli det – hvertfall hvis de har gulnet eller blekingen/stripingen gikk litt skeis. (Altså – been there!) Jeg har altså denne i håret en gang i uka i ca 4-5 minutter-ish og jeg kan ikke fullrose den nok. Den koster 189,- og det er FRI FRAKT ved kjøp over 100 spenn. 🤑 Finner du mer spennende i nettbutikken som det ikke er supersalg på, så bruker du koden 15all så får du 15% på ordinære varer! Er forresten litt funny hvor stort utvalg de har til lave priser, og nå har de fasen åpna fysisk butikk i Oslo også, DET gledes – den butikken må på besøkslista!

Har du en annen farge enn mitt på håret som trenger en «oppfriskning», så finnes disse bombene for mange andre hårfarger også, ta en titt på alle cocktail-fargene de byr på HER. 

Håper dette gav litt forklaring til alle som spør om hvordan jeg holder håret anti-gult selv om det er ihjelbleket! Et billig tips er det jo også, hvertfall hvis du gjør som jeg gjør og gnier på shampoomengden og antallet hårvask..! 🤩

Sånn. Håper ikke jeg gjorde X antall frisører arbeidsledige fremover….! Du må fremdeles klippe og stripe, det har jeg lært the hard way er viktig å overlate til proffene. Dette er bare for å bevare resultatet mellom hver gang man har tid til å gå til frissan!

Håper du likte det! 💙

/Line Victoria – Supporterfrue.

 

 

16 kommentarer
  1. Jeg hadde tenkt å komme med den revolusjonerende nyheten om at disse finnes på Normal-butikkene. Og så har to andre sagt det. Såå ja, nei, skjera? Hår ja? Jada. Jeg har ikke noe mer å komme med.

  2. Hvordan føles håret etter bruk av produktene? Min erfaring er at håret mitt blir veldig tørt av lillesjampo 😐 men den bomba er en kur også, så da er det kanskje en fordel med å bruke den også i tillegg? 🤔
   Mvh blondie med gulskjær 🙈🤣

   1. Hmm.. jeg bruker utelukkende disse produktene sammen.. Ser jeg antydning til at håret blir litt vel lilla, så tar jeg litt mindre mengde med silvershampoen og heller litt mer av den jeg blander ut med..! Et par ganger vasker jeg først håret med vanlig shampoo og andre gangen med lillashampo, i frykt for at det blir for mye lillaskjær i det.. Jeg er alltid redd for å overdrive, har sett bilder av meg selv der jeg har sett meg BLIND på at håret faktisk er lilla pga overdreven bruk! 😉

  3. Da er produkter bestilt!
   Aldri brukt lilla shampoo, bare blå mot gulskjær. Mitt problem er da at det blondeste håret blir blått og resten så der. Kjøpte den minste flasken for å teste:)
   Takk for tips!

    1. Merker fargen endrer seg til det bedre. Må ta og fordele der det trengs sånn at det blir likt over hele. Men det blir bra altså! Var på Normal i går, de har 1,5l flaske til 190,- Tror jeg ville droppet den nettsiden;) Takk igjen for tips:-)

  4. Hei! Kom over innlegget her når jeg ville finne ut hvordan jeg skal bli kvitt den gyllende fargen som har sneket seg tilbake etter bare noen få hårvask etter å ha farget det hos frisør.
   Blander du silver sjampoen med en vanlig shampo? Hvilken shampo snakker du om da? Hva slags balsam bruker du?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg