Fremmed tilbakemelding.

Jeg akte meg til Brottis, det lokale kjøpesenteret vårt, i går ettermiddag. Stappet Maren inn i bilsetet med en hel haug med perlekjeder på seg og prinsessekåpe (ja, vi er i den perioden nå…) og stappet lommene fulle av fruktsmoothies i lomma. (Perfekt å kjøpe seg tid med!)

Maren var trygt plassert i handlevogna da jeg trillet rundt for å finne lyspærer på Clas Ohlsson og for å kjøpe meg ytterligere tid mellom reolene med Osram, dimmable, smokey og LED – så gav jeg henne mobiltelefonen min med YouTube-appen i fullskjerm. 

Et par damer tuslet forbi mens jeg instruerte Moren til å trykke vekk reklamen på skjermen (!) og jeg tenkte stille i mitt sinn at «Nå tror de jeg er en sånn dårlig mor som gir barna iPad og iPhone for å få fred». Og ja, det er jeg jo – terskelen er lav for å fiske frem iPhonen når mor må bruke tid mellom reolene..! Ikke en dårlig mor, men en mor med sine teknikker for å få frihet til å sondere det enorme markedet med lyspærer.

«-Sånn, da var barnevakta på plass!» fortalte jeg til jentene som gikk forbi meg mens de tittet oppi handlevogna, jeg sa det nok litt skamfullt for å unnskylde meg selv. 

«Ja, hvis du finner løsninga på hvordan skjermen holder seg fast på en video når du gir henne den, si ifra – her sveiper kilden bare vekk skjermen!» Jeg ble så overrasket. Det finnes flere av meg! 🤩 Det finnes mammaer som like lav terskel for bruk av hjelpemidler for den lille fristunden i løpet av dagen! Jeg lo og fortalte som sant er at det FINNES faktisk en funksjon som gjør at skjermen låser seg på videoen. 

«-Det må du skrive om i bloggen din, det er viktig!» parerte hun kjapt. 

Jeg elsker det når jeg blir «konfrontert» med bloggen min. Jeg glemmer jo at folk leser den, jeg tror jo noenganger jeg kun skriver for meg selv til tider. 

Plutselig ser den andre av damene (jenta!) på meg å sier de magiske ordene som gjorde dagen min så uendelig mye lysere. 

“-Asså, den bloggen din har redda meg. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort om ikke det fantes et ærlig alternativ til alt det rosa der ute.” 

Sånn ca på dette tidspunktet skjønner jeg at jeg gjør -noe- riktig. Vel, ofte får jeg tilbakemeldinger på nettopp det, men denne jenta var så tydelig og raus med ordene sine at det gikk rett inn i hjerterota på meg! ❤️

Jeg blir altså så stolt og glad for å høre slikt. Litt innbilsk også, selv om jeg stod i min skitne bukse og digre genser. For anledningen uten undertøy, siden det var ukeslutt og jeg ikke har hatt noen date med vaskemaskinen på en stund. Håret i en knoll (alltid!) og null sminke. Har du noengang tenkt på hvor heldig jeg er som får slike tilbakemeldinger fra leserne mine? At jeg, som hver eneste dag lurer på om jeg egentlig gjør ting rett, om jeg er god nok eller om jeg egentlig burde-burde, får servert verdens fineste  skryt mellom reolene på Clas Ohlsson på Brottis av fremmede jenter. Jeg er så jævlig bortskjemt! 

Det gir meg inspirasjon til å bare ture frem som jeg gjør. Hvis en mamma får bedre samvittighet eller oppdager at hun ikke er alene med tankene sine ved å sveipe innom bloggen min eller mine andre sosiale medier – så er det faen meg verdt hver eneste time jeg legger ned i denne bloggen på fritiden min. Og det gjør jeg fordi jeg møter så mange fine, herlige damer (og menn!) som heier på meg, og da er jeg verdens mest bortskjemte blogger i mine øyne!

Takk for at jeg får lov til å gjøre dette!

Og forresten – til det viktigste: 

Du kan deaktivere taster og områder på skjermen – altså markere områder på skjermen som ikke skal registere berøring! Sjekk ut «begrenset tilgang» på Ipaden/Iphonen under innstillinger – eller google det, så blir du litt klokere! Da klarer ikke kilden å sveipe vekk videoen eller trykke seg inn alle andre steder! Når du har bestemt deg for hvor stor del av skjermen som skal låses så husker iPaden den begrensingen, så neste gang trykker du tre ganger kjapt på «hjem»-tasten (den lille runde knappen) når du har videoen oppe så husker den begrensingen – og så kan du gi den fra deg! HURRA!

/Line

Forøvrig så har jeg “Fortell meg en hemmelighet” på Instagram nå. Utrolig fine, rare, voldsomme, triste, morsomme og vonde hemmeligheter – det er veldig fint å være “tømmebøtta” deres, helt anonymt. Ville bare si det, siden det er mange av dere som deler så mye av dere med meg. ❤️

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg