Frisører – velkommen tilbake på jobb!

Koronasveis kaller de det. Alle vi som ikke kom oss til frisøren i disse ukene det var lockdown. Frisørene brukte den første tiden på å slipe saksene sine og klø i fingra til å ta imot kunder igjen. Så satt de der. Og observerte. De observerte alle oss idiotene som tenkte at flere års erfaring og skolering i frisøryrket bare var nonsens, og at man fint kan gjøre både higlights, ombre, bob og toner helt selv på hjemmekontor i april. Barbermaskin kan de fleste bruke, men selv -det- så vi bildebeviser på var vanskeligere enn man syns det ser ut som i frisørstolen. Det blir litt som å forsøke å kjøre enkle inngrep på seg selv med en skalpell. Du vet hva du skal gjøre, du vet hva som skal fjernes og du har jo tross alt skåret ruter på ribbesteka før – så hvorfor i alle dager skal du ikke kunne fjerne din egen føflekk liksom?

Noen jeg kjenner en som fikk en så heftig utviklet koronasveis at hun måtte ta hjemmekontor selv om hun ikke måtte. Hun var så redd for å møte på noen. Selv var jeg hos frisøren sist i januar, og selvsagt var det for å rydde opp i noe som gikk fullstendig skeis. Du vet – når man er blakk, kjøper blondering på butta og setter igang sjæl. Det blir veldig sjeldent et pent resultat. 

Det skulle jo bli slik:

Men det ble slik: (Dette var før frisøren satte igang med nødhjelpen)

Så det ENESTE jeg gjør i tiden mellom timen min hos frisøren er at jeg bruker noe som gjør håret mitt (altså, stripene som er ihjelbleket) hvite. Eller icy white, som jeg liker å kalle håret mitt. Nå for tiden har jeg forøvrig en aldeles nydelig ufrivillig naturlig ombre som er så populært.

Maren har ikke vært så mye hos frisøren, men akkurat det har jeg liksom tenkt er innafor å ta selv. Alle andre gjør det jo? I fjor, da Maren var et par år gammel –  hadde den eldre garden i familien masa så mye på at hun burde ha pannelugg, så jeg tok saksa fatt da hun satt i stolen sin opptatt med iPaden.

La oss si det slik, hvis blikk kunne drept så hadde jeg allerede vært seks fot under etter at jeg gikk løs på henne og gav henne dette sveise topplokket med kjøkkensaksa.

En veldig positiv kunde.

Maren har omsider lært at mamma trenger litt øvelse, så nå har mamma fått skikkelig dreisen med den orange kjøkkensaksa og laget skikkelig lekker, tykk pannelugg på henne. Når jeg blar litt i albumene så ser jeg jo at jeg har lært av min egen mor når det kommer til panneluggklipping hjemme…

Line, 3 år. Nyklippet lugg.

Beklager at jeg ikke har blogget så mye den siste måneden. Jeg har dog vært riktig så aktiv på Instagram og Snapchat (linevictoriahus) så dere må gjerne følge meg der om dere trenger litt daglige oppdateringer på mitt eksepsjonelt glamour-løse liv som supporterfrue. Det vil ta seg opp fremover på bloggen, jeg måtte bare lande litt. ❤️

5 kommentarer
  1. Alltså du är helt otrolig Line! Vilken inlevelse du har både i dina filmer och din skrivna text. Jag blir hänförd och fängslad på ett eldfängt och passionerat sätt. Tack för att du delar dina tankar och ord från ditt allt annat än glamourösa liv som supporterfru. Kjempefint!

  2. Bleking hjemme er enkelt men det tar tid.
   Har mørkebrunt langt, tykt hår fra naturens side og klarer det fint.
   A)
   bleik ned gang nr 1
   Så lurer du hver dag I 2 uker
   B)
   Gjenta A helt til du er nøgd.
   C) bruk en fin lys blond hårfarge slik at det får sjatteringer.

  3. Line….Jeg elsker dig….Elsker Elsker ELSKER dig…

   Du er simpelthen så sjov at du får mig til at tisse en lille smule i bukserne hver gang jeg besøger din blog (Note to self : Du skulle have gået mere op i de der knibeøvelser).

   Men du gør mig også glad…..For det er sgu egentlig meget rart at vide, at der findes andre mødre, kvinder og hustruer, som har brug for barren bliver sat virkelig lavt for at vi kan være med……Men som faktisk alligevel formår at holde deres børn i live, undgå at blive indberettet for børnemishandling (OK, du skal nok lige holde øje med din telefon….Maren ser pænt forurettet ud) og faktisk få dem til at ligne noget der kan blive ganske fornuftige samfundsborgere……Eller måske ihvertfald knap så kiksede hjemmefarvede og totalt hæmningsløse som deres mødre. Og hvis mænd faktisk umiddelbart tænker “OK, hun er sgu da faktisk en rimelig OK kone…Der skød jeg vist papegøjen…..”

   Du gør mig glad fordi jeg faktisk bliver bekræftet i, at når min egen lille familie faktisk virke rimelig velfungerende, så er det måske fordi jeg slet ikke er helt så umulig til at være mor, kvinde og hustru.

   Kære Line. Tak for det….

   P.S. Så din video med det der næsehårsfjerning……og jeg har kun et spørgsmål : What where you thinking ????? ;D

   1. Herregud, for en fantastisk hyggelig kommentar! TUSEN TUSEN takk!!!! Jeg tar til meg det du skriver, for jeg har dager der jeg ikke tror på det selv – og da skal jeg huske på den utrolig herlige kommentaren din…! <3

    Line V

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg