Godt selskap og skvetten i sikkerhetskontrollen!

Ikke ET eneste bilde på mobilen å diske opp med. Og det til tross for at jeg besøkte kanskje Norges mest spennende bygning idag. (Nest etter Slottet og Vinmonopolet, får`n vel si.) Jeg var innom Stortinget. Så med magen full av nysentrifugert juice fra øverste frukthylle hos Kiwi-Knut, så kunne jeg høre det skvulpet gjennom sikkerhetskontrollen. Satan som jeg begynner å hate juice nå.

(Fy fader så mye rart jeg har vært med på. Her er fra en “hjemme hos”-reportasje med Her og Nå for 14.000 år siden)

Funfact: Jeg blir alltid EKSTREMT nervøs når jeg må igjennom sikkerhetskontroller eller blir dobbelsjekket med detektiv-øyne fra topp til tå i slike situasjoner der man må tenke sikkerhet. Det har en livsfarlig effekt på meg, jeg blir så nervøs at man tilogmed med lite trente øyne kan spotte meg ut som en som er ute etter trøbbel. For jeg ser virkelig ut som en som er ute etter trøbbel når jeg er i slike situasjoner. Nuvel. En uniformert dame først, og jeg dro første spøken allerede der:

“-Jeg klarte det!”  jublet jeg gjennom døra i avlukket. (Det er sånne sluser) Hun smilte, for hun kjente sikkert igjen typen. Litt sånn “stakkars, aldri vært på Stortinget før du…!” –medlidenhetsblikk. Så sendte jeg både mac og mobil i bokser inn i røntgen-maskinen før jeg sa:

“-Nå tror jeg kanskje jeg glemte å ta ut det som kan forveksles som våpen…”.

Jeg mente faktisk det jeg sa, for det er ikke unaturlig at jeg kunne hatt en saks, neglavbiter, hammer eller motorsag i veska. Det har jo vært omgangssjuke, svigermorbesøk og bursdagsfest i løpet av den siste uken, jeg har hørt om folk som har begått alvorligere lovbrudd etter mindre ytre påvirkning. 

Ikke at 57 timer med KUN pærejuice, grapefrukt og FirstPrice-gulrøtter hjalp på humøret heller. 

Veska gikk igjennom uten et eneste pip. Jeg somlet meg over til mannen i uniform og bedyret at det eneste farlige som lå i veska mi var p-pillebrettet mitt. Han kniste litt og jeg fulgte opp med: “-Det kan bli farlig om det blir flere av meg i denne verdenen serru!!» Og det sa jeg som om det var noe å juble for! Sånn i ettertid har jeg kanskje innsett at det er verdens merkeligste ting å si når du har en mini-meg trygt plassert i barnehagen, som ironisk nok ER en kloning av undertegnede. Men igjen, det var den jævla juicen som spilte meg et puss.

Jeg tror jeg går i blackout i slike situasjoner. Jeg blir redd, skremt, pinlig berørt og sier helt merkelige ting, Jeg svetter, klosser, velter ting og anstrenger meg for ikke gjøre noe galt. Og det er som regel da jeg gjør noe galt.

Jeg glemmer aldri da jeg var på Politistasjonen for å anmelde et innbrudd. Jeg var så stressa over situasjonen at jeg klarte å stjele med meg intet mindre enn tre bic-penner og hele jævla notatblokka til politimannen. Med andre ord, når jeg blir redd og stresset og møter høyere makter, så blir jeg akutt kleptoman.

Vel, etter møtet på Stortinget måtte jeg åle meg ut forbi viktige mennesker foran TV2-kameraer og med livvakter overalt. Den ørlille mini-tourettesen (har ei venninne med Tourettes, hun sier det er helt greit å tøyse litt med!) jeg har i kroppen kriblet etter å HYLE ut “- PAPPA, JEG ER PÅ TV, SE PÅ MEEEEG!” og spensthopp i bakgrunn, men jeg klarte å holde igjen. Klarte å holde igjen fordi jeg ikke lenger er 11 år, men også fordi jeg hadde trang bukse og min fineste skjorte. Faktisk smyg jeg meg ut av kontoret så lydløst at jeg glemte å takke for meg og si hade til de jeg hadde møte med, men hey – shit happens.
Litt sånn… 💥POFF!💥 og så plutselig borte.

Nå har jeg benka meg foran tv’n i håp om å se meg selv gjøre Ninja-exit bak en av Norges viktigste politikere. Selv etter å ha logga 5-6000 live-timer på TV så er det fremdeles stor stas å se seg selv på TV. Selv som statist. Tassende på mine hvite joggesko og sorte dress med rosa-panter-musikken i bakgrunn. Ba-ba-ba-bam, ba-bam, ba-bam-ba-ba-ba-bam-ba-bam-ba-bam….Badabadabadabadabam!

/Line Victoria

 

Vil du ha mer ujålete oppdateringer? ⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

1 kommentar
  1. Jeg må lære meg til å ikke smuglese bloggen din i skjul på jobb. Klarer jo ikke annet enn å småhumre og glise bredt, så jeg tror de fleste skjønner at det ikke er jobbrelatert, ække så gøy på jobb, si.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg