«-Hadde det ikke vært for det pulveret, Line…”

Reklame | Rabattlink på 65%⎜Oslo Skin Lab

Midt oppi alt som skjer rundt meg nå så skal jeg forsøke og selvsagt se det positive i at det er et nytt år med nye muligheter – og faktisk legge vekt på de positive tingene jeg tar med meg fra 2018 og inn i det nye året! Jeg er ofte fortvila, sint og oppgitt over meg selv, men huden min skal det vel sant sies er lenge siden har fått kjeft…!

Heromdagen hadde jeg det vi småbarns-mammaer kan rett og slett kaller en elendig start på dagen. Ikke en vanlig “grøt i taket og gjenglemte votter”– dag, men en sånn skikkelig pyton-dag.
Jeg hadde ikke sovet noen den natta fordi jeg lå og grublet, jeg hadde en morragretten 2-åring som har oppdaget at hun har egen vilje, jeg stressa over en viktig deadline jeg måtte rekke, jeg er i en knallhard røykesluttperiode og så kan du toppe det med at Torben glemte å ta opp garasjeporten før han rygget ut bilen den morgenen. En sånn dag, vettu! En sånn dag med HØL i garasjeporten, tynnslitte nerver og en unge som roper «NEEEEIIIIII» på en måte som gjør at det piper i ørene dine i lange tider etterpå.

Så etter at jeg hadde grini meg ferdig (over stress, søvnmangel og en garasjeport i flere deler signert Block Wathne årgang 1987) så ser Torben på meg og sier de velvalgte ordene:

«Hadde det ikke vært for det pulveret du går på så hadde du sett helt jævlig ut nå, det er jeg sikker på.»

Den gode rutinen med kollagenpulver i kaffen hver dag, det er en av de få tingene jeg tar med meg fra 2018. Herregud så takknemlig jeg er for at det kom NOE positivt ut av det jeg rakk å putte i meg i fjor, haha! 🤪 Jeg har jo skrevet noen innlegg om kollagenpulveret til Oslo Skin Lab det siste halvåret, og det er det jo en grunn til. Jeg tar det hver dag, jeg liker det – og jeg tør ikke slutte med det! Nå er huden på sitt mest gustne også – grunnet årstiden, men fremdeles ikke i nærheten av hvordan den har sett ut før på denne tiden av året.

Torben har nok litt rett. Jeg tør faktisk ikke tenke på hvor gæli det hadde sett ut hvis jeg ikke hadde brukt de få sekundene det tar på å helle en ferdig dosert pulverpakning i kaffekoppen hver dag. Jeg har ikke lyst til å vite hva alternativet er…! 😅

Til tross for at dette er årets værste tid for oss på 35 med søvnløse netter og røykeslutt bak oss – så er ikke detta så ille småbarnsmors-fleis syns jeg…!

Godtfolk – jeg forteller ikke dette til dere uten å ha klemt ut et godt tilbud fra Oslo Skin Lab for å kunne gi videre til dere – har du lyst til å teste så klikker du deg inn HER  og får 65 % på første pakken. (Det er 175,- kroner for en pakke, bare sier det!)
Da får du testet i ro og mak – og blir du medlem så får du 30% på videre forsendelser.  Og du – det er både ingen bindingstid eller oppsigelsestid på abonnementet, og angrer du så er det 14 dagers full angrerett!

Bildene jeg har lagt ved er tatt samme dagen som den søvnløse natten og uhellet med garasjeporten – jeg bare sier det! 🤩 Ikke alle dager er like glamorøse hos Supporterfrua, si!

 

 

5 kommentarer
  1. Faens garasjeporter som bare kommer rett ut fra ingensteds!

   Beklager. Det traff en nerve. Trenger man to sidespeil på bilen? Jeg bare lurer.

   1. Det må du spørre mannen min om…! Jeg trodde seriøst jeg skulle døve når han fortalte det ass, men sannheten var at porten på underlig vis var på vei ned igjen når han holdt på å rygge ned.. Jeg er bare takknemlig for at bilen ikke ble mos…!Når det er sagt så mistenker jeg han for å ha trykket på garasjeportlukkeren og SÅ kjørt ut, altså at han har vært stressa og gjorde det i feil rekkefølge. Han mener selvsagt at “den lukket seg uten at han merket det!” 😉

  2. Garageporter er skumle, har opplevd å kjøre inn i garagen når porten er på vei opp. Blitt noen merker i taket på de foregående bilene. Ellers er det spennende å følge din røykestopp og ellers andre ting som du opplever i værdagen. 🎂👍😢

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg