Hei fra båten!

Hvis man skulle oppsummere de siste dagene på enklest mulig måte, så vil jeg si «lite søvn». Ikke fordi vi har småbarn, men fordi min lille klokke i kroppen er i work-mode ennå, og kroppen likeså.

Jeg elsker å jobbe. Elsker å jobbe under stress. Det er min styrke, og rent personlig er det min svakhet også. Da jeg bodde i Oslo hatet jeg ferier. Jeg så virkelig ingen grunn til at verden stoppet opp på den måten. Jeg forstod virkelig ikke at folk som dro på ferie virkelig ikke sjekker mailen sin eller svarer på enkle spørsmål på SMS.

Nå har det riktignok endret seg litt. Ikke mye, men litt. Jeg LENGTER ikke etter ferie, men jeg syns det er fint å senke skuldrene litt.

Nå er vi pakket ombord og vi vurderer å loffe litt nedover kysten noen dager. Akkurat lenge nok til at jeg kan ta meg en øl eller to og slappe av, men akkurat så kort tid at jeg ikke trenger å bekymre meg over alt som burde vært gjort. Helt ærlig, det er fordelen med å ha en båt som ikke er så dyr. Jeg får aldri dårlig samvittighet over at båten ikke er i bruk kontinuerlig på alle fridager, rødedager, ferier, helger og langweekender 4 måneder i strekk fra sjøsetting til høsten kommer. Båten kan helt fint ligge på båtplassen og gro litt rue på propellene uten at jeg angt´ster på at vi MÅ ut med båten, siden vi tross alt har båt.

(Hei fra bloggerens perfekte arbeidsplass for tiden, stikk-kabinen ombord!😂 oh, luksuslivet ass!!)

Jeg tar forøvrig med meg mac også – og internett selvsagt..Litt skada i huet er jeg nok dessverre ennå, men avtalen er at det blir kun bloggen min som skal få nyte av min tid. Jeg har savnet bloggen de siste dagene, og har underlig nok typ 5 innlegg som jeg har lyst til å finpusse på og banke ut til dere. Det er innlegg jeg ofte skriver i badekaret eller på do – det er faktisk da mine aller beste innlegg kommer.

Gårsdagen var helt fenomenal. Drøssevis med kids på den lille stranda vi fant innerst i en bukt, Maren fikk full overtenning, veldig fint å bringe mine sommerminner over på henne. Svaberg, grill, kald øl og unger som er helt utslitte av bading og lek når kvelden kommer – kan faktisk ikke bli bedre sommer. Kanskje det er det som er ferie for meg?

Uansett var jeg oppe og hoppet før Maren til morgenen idag, fikk meg ei kaffetår og lot gode inntrykk fylle opp minnebanken. Jeg drar ikke til syden lenger, takket være at Norge og sørlandskysten glimter til med slike inntrykk!

Det har vært bading, soling, mat og en kald en med storfamilien i hele dag, men endel av meg har engstet meg for hvordan jeg skal kunne oppdatere bloggen..! Jeg tror jeg har funnet det ut nå, jeg snikskriver i notater og bruker mobilen som mitt ypperste verktøy til publisering.. Det ser faktisk ut til å funke! Akk, blogg er virkelig en terapi altså…❤️

 

Line Victoria

5 kommentarer
  1. Nyt ferien sammen med mann og barn!
   Tiden går så altfor fort og plutselig er man tilbake på jobb igjen…

   Lurer på hvor du har kjøpt den røde badedrakten (øverste bilde)?

   Benytter anledningen til å ønske dere tre en fantastisk sommer!

   Hilsen ei som snart går ut i ferie!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg