Helt unormalt normalt.

I går tror jeg faktisk jeg hadde en helt forbasket normal dag for småbarnsmødre. Først forsov vi oss, vi heiv oss opp av sengen 08.30, vel vitende om at sovedyret vårt da får problemer med å gjennomføre dag-nappen sin i barnehagen – og vi egentlig gir fra oss en søt liten pike ved barnehageavlevering – men det sakte men sikkert sklir over i monster-modus i løpet av ettermiddagen. Alt dette fordi hun sov en halvtime lenger om morgenen enn hun skal. (Vi vekker henne senest 08.00)

Jeg fryktet det værste da jeg ankom barnehagen. Kunne nesten kjenne det på stemningen. Jeg hadde jo en liten mistanke om at det kunne bli vanskelig å legge den lille dragen til å sove i 12-draget når du har dratt på deg intet mindre enn 13,5 timers søvnstrekk, og mine antagelser var rett. M hadde ikke sovet dagnappen og møtte meg med sitt mest seige og trøtte tryne enn jeg noen gang har sett. (Så ut som mora hennærs på søndagsmorgen, si!)

Siden Torben er offshore, så var det min oppgave å sveipe innom for å hente noe greier på Brotorvet, og jeg kan ikke si jeg gledet meg enormt til å ha med meg en trøtt unge på kjøpesenteret samme dagen som det var julegrantenning – med påfølgende besøk av nissen som deler ut godteposer med mandariner og sjokolade.

M sovnet selvsagt på den korte bilturen på 4 minutter, og jeg stod der å vurderte om jeg skulle la henne sove ut jubelrusen i bilen mens jeg LØP inn på senteret for å hente den apotek-kremen jeg måtte ha, men tenkte at det antageligvis ikke er helt innafor.  Vogna hadde jeg SELVSAGT vært “lur” å tatt ut av bilen, så jeg måtte bære en sovende unge inn på kjøpesenteret. Hun sov som en stein over skulderen min. Inn på apoteket og folk ble jo nesten redde. Den svære koma-ungen hengende urørlig over skuldrene mine og en mor som ikke har hatt vaskedag på…ehh..uker. Jeg fikk god hjelp av ekspeditør til å finne den kremen jeg trengte, slo av en prat, betalte og gikk. M sov fremdeles hengende over skuldrene og jeg kjente det begynte å bli litt tungt og jeg var gjennomvåt av svette. Jeg gav henne fem minutter til på skulderen min før jeg regelrett la henne flatt ned på gulvet for å få hvilt de tre meter lange armene mine. M kviknet selvsagt til, blid som en sol.  En smoothie og fruktstang senere for å unngå sutring, så var vi på vei ut av senteret med både krem og nye votter i posen.

Siden dagen var så komplett uglamorøs som det gikk ann,  så kunne jeg ikke akkurat diske opp med hjemmelaget, økologisk, vegansk, glutenfritt, fermentert, hjemmedyrket og garasje-slaktet mat, så det ble spagetti på glass varmet i mikroen. Gikk ned på høykant. 19.30 sloknet hun uten en lyd i sengen sin etter et oljebad og tannpuss.

Jeg syns nesten synd på den ungen. Hun kommer til å bli tidenes festbrems med det sovehjertet der.

Nå som helgen kommer så får jeg litt mer tid med henne i våken tilstand, det gledes! Det er jo julegrantenning OG pepperkakebaking på menyen, tilogmed mamma får julestemning av mindre..!

Jeg vet ikke hvorfor noen av bildene blir så små. Det er noe bugs med bloggen for tiden grunnet ommleggingen, men det blir vel rettet opp på et tidspunkt..! 🙂

 

 

3 kommentarer
  1. Denne bloggen er faktisk topp underholdning selv for oss som hverken har barn eller nevneverdig interesse i den retningen. Tilhører en de som mangler perfeksjon & finesse, kjenner en seg igjen uansett! Jeg har selv et kobbel av firbeinte som drar mat rundt i leiligheten, trasse-tisser på gulvet når mat-mor ikke adlyder ordre eller holder fastsatt tid for tur etc, må voktes vel i hht husholdningens giftstoffer, herper det ene & ødelegger det andre i de tobeintes sted (haha)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg