Hevnen er søt!!!

Herreguuuud, jeg har gleda meg lenge til dette! Nå er det nemlig min tur til å få Peter ut av komfortsonen, og jeg har planlagt noe sååå gøy at det skal mye til å toppe dette! At jeg har klart å holde dette hemmelig siden jeg fikk avklart “besøket” er ganske sykt, men jeg har sørget for at Christina har radert deler av kalenderen hans og sørget for barnavaktdekning. Jeg tar selvsagt med meg kamera for å dokumentere, for dette vil ingen gå glipp av. Jo, kanskje Peter sjæl…?! Uansett så klarer han ikke å gjette hva vi skal! Her er meldingen jeg sendte til han nå nettopp:

Møt meg på Torp flyplass i morgen klokken 09.00. Husk pass og rene truser, og vær nøye med klærne, for finstasen må med. Du må bytte ut treningsskoene med pene sko. Fint om du sørger for din egen boks med vaselin, for jeg deler ikke min. 

Stakkars, han skjønner vel ingenting nå. Han som er vant til full kontroll på dagene sine, og så må han overlate en hel dag til det største vimsehuet av de alle.

Forrige gang vi var på skikkelig “alene-tur” sammen var da vi var i Horten for å få bekreftet at jeg var en 73 år gammel dame i kroppen og Peter var en ungfole.

Dette vet jeg kanskje frustrerer Christina. Ikke at han skal på tur med den mest brystfagre og bittelitt vulgære blondinen av de alle på Blogglisten, men at han og jeg drar avgårde på denne måten uten å ha kontroll på oss. For det er ikke til å putte under en stol at det er Christina som passer på papirer, billetter, vaksinekort og pass i den familien – nå sendes altså de største rotehuene Blogglandia kan harke opp på en tur hun ikke selv har fullstending oversikt over og planlagt til fingerspissene. Jeg tenker at det er en del av utfordringen å ikke ha noen til å passe på for seg, nå skal Peter reise alene. (Og han aner ikke hva han skal, hvor han skal eller hvor lenge han skal dette.)

Forøvrig blir kameraet med meg i dag også, jeg skal nemlig avgårde å trene med fineste Desiree – på tide at dere innlemmes i litt treningsøkter! (Og veldig supert for meg å få litt skikkelig hjelp til å knekke noen koder også…❤️ )

Vi høres litt senere idag!

Peter (Pappahjerte) sin blogg finner du her – verdt et besøk. Det er jaggu Konatil Peter sin blogg også!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg