Hjelp, jeg pusser opp alene!

Reklame | jeg bygger treningsrom sammen med Byggma / Huntonit Veggplater!

Døgnet har jo bare 24 timer. Så jeg har gjort en innsats på treningsrommet natterstid, jeg! Nå høres det ut som jeg har trent, men det er ikke tilfellet. For en liten stund siden bestemte jeg meg jo for å gjøre alvor av å få på plass et skikkelig fint treningsrom i underetasjen. Med meg på laget fikk jeg Byggma som har Huntonit veggplater i sortimentet sitt for å kunne vise dere hvor lett det er å «plate veggene» i et rom der du er drittlei veggene eller rett og slett bygger hus for den saks skyld! (Sjekk ut innlegget her – der jeg har planen klar!)

Her er fra før jeg begynte – men etter at jeg rydda! 

Lite visste jeg at den største jobben ble å male det forbaska taket…! Plating (sette opp veggplatene på veggen) med Huntonit var faktisk det enkleste med hele jobben – så hadde jeg visst bedre så hadde jeg jo bare droppet maling av tak og gått rett på plating av veggene! 😂 MALING ER TAKK ER KJEDELIG SÅ DROPP DET HVIS DU KAN! (og malingruller er tunge når de faller fra taket fordi du er gjerrig og bruker teip til å feste den på rullestanga…!)

     

Og klarer du alikevell å gjøre feil, ja da kan du skru av platene og prøve igjen!

Men jeg skal innrømme noe for dere, jeg klarte ikke å løse et puslespill på fire brikker når jeg skulle sette opp designveggen..! 😅😂

Du skjønner, fire av platene danner et bilde. Jeg glemte meg helt og klinket de opp på vegget etter å ha tilpasset de i høyden. Med de andre veggplatene fra Huntonit uten design så spiller det jo ingen trille hvilken rekkefølge de kommer opp, eller om jeg må snu de på huet for at de skal passe –  men her skulle de jo danne et bilde og det var viktig at de havnet i riktig rekkefølge. Og så stod jeg å beundret jobben jeg hadde gjort, pusset tenner og la meg for kvelden. Plutselig kom jeg på det like før jeg sovnet…. Var det ikke noe litt rart med det ene treet som fikk litt vel korte greiner? Så da lusket jeg meg inn igjen i natten og slo på lyset. JAGGU! Ikke en eneste av de fire platene hadde havnet på riktig plass! HAHAHAHHA!

Ser du feilen? (plata til venstre er ikke skrudd på – den siste var ikke skrudd i da jeg skjønte at puslespill ikke var min greie!)

De fire veggplatene skal forøvrig – etter et raskt googlesøk se slik ut:

 

En stikksag, skruene som Huntonit anbefaler og et målebånd er i grunn det du trenger! (kjøp med deg ei litta pose dyckert-spiker også, så du kan jukse litt der du ikke får skrudd!

Du måler enkelt høyden på platen og kapper. Jeg har sjekket hele rommet og høyden er den samme overalt. Så kapper jeg med stikksaga – ferdig!  Jeg fant en veldig fin «hvordan sette opp Huntonit-veggpanel» på YouTube, selv om det faktisk også følger med bruksanvisning med platene. For akkurat i hjørnene så må man bruke huet bittelitt, for der skal man ikke «klikke» de inn – men det er alikevel så enkelt at selv du med 12 tommeltotter klarer det! Det er faktisk veldig enkelt, mye enklere enn du trur!

Her er jeg i full gang, og når man først kommer igang – ja da går det jaggu fort!

Venninnen min Huntonitifiserte akkurat hele stua si på en helg! Hun hadde riktignok ikke et tak som måtte males 13 ganger først, så hun kom meg i forkjøpet. Jeg kan forøvrig ta på meg litt av æren, siden det var mitt forrige, entusiastiske blogginnlegg som gjorde at hun gikk for de ferdigmalte veggplatene jeg anbefalte..! (Hun gikk for en annen farge og litt annen struktur – det er MASSE av kule valg – ta en titt HER!)

I løpet av de neste ettermiddagene er det kosearbeid på rommet mitt..! Det skal støvsuges, vaskes og males gulv. Tenkte jeg skal gå en runde med akryl for å finpusse noen litt dårlige…ehh… ja, noen millimeter med litt bommålinger. DET ER LOV!

Herregud så gøy dette er, og ikke minst terapeutisk i en litt hektisk hverdag! Litt musikk, litt saging og du nærmest BYGGER din egen oase! Dette vet jeg at du får til! 🔨

Siste innspurten nå og noe jeg har kjøpt som skal få hedersplassen skal straks flytte inn!! 😍 SE så fint det blir!!! OG JEG HAR GJORT DET HELT ALENE!!!!!!

(Følg gjerne utviklingen på instagram altså – det går unna der også og da får du litt behind the scenes!)

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg