Humør.

Jeg lovte at jeg ikke bare skulle blogge om  prosjektet jeg er i for tiden, så nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere en oppdatering på hvordan livet går sånn utenom også.

Vel. 

Jeg har ikke så mye å melde annet enn at Maren er syk, jeg er gressenke, jeg er røykesluttsinna og godtesjuk og merker at terskelen for å si stygge ord er ganske lav. Fy faen i helvette.

Når jeg er sånn gretten slik som nå så pleier jeg å hive meg i badekaret for å blogge med telefonen. Det er her jeg ligger nå. Men det er ikke gratis, skal du vite. Du skjønner, min bedre halvdel jeg deler boliglånet med har nemlig fått det for seg at de 6000-kroners strømregningene våre er grunnet mitt litt lettbeinte bruk av den enorme varmtvannstanken. Han har derfor innført et gebyr hver gang jeg skal bade. Det koster altså 15,- for et bad. Og når teknologien er så jævla enkel som den er nå til dags, så må jeg altså bruke et par tastetrykk på å VIPPSE han pengene hver gang jeg synker ned i badekaret for å roe nervene. 

Det er flotte greier, sant? Montro om han syns det er like greit hver gang jeg ber han vippse meg 50,- når han setter på varmekablene ute på inngangstrappene – bare fordi han er så jæææævlig redd for hofta og anklene sine! (Jeg har prøvd å fortelle han at han ikke brekker hofta av å skli i de trappene det. Det vet jeg alt om, for jeg har truffet bunnen der som høygravid tidligere, og jeg brakk IKKE hofta. Jeg fikk sovebaby, riktignok – men legen har sagt at det ikke har noen sammenheng.

Det jeg i utgangspunktet skal frem til er da at dette er en av de tingene jeg gjør når sukkeravhengigheten kommer snikende, og røykesuget banker på tinningen som en dårlig venn som vil ha deg med på noe litt ulovlig (men utrolig deilig) er noe jeg gjør for å få tankene vekk.
Og alt jeg tenker på er verdens beste Desiree som i dette sekund må spise dobbelt opp med middag og saus OG rundstykke, og kose seg skikkelig med ei 200 grams Walters Mandler-sjokoladeplate og potetgull etterpå. Egentlig burde jeg satt på kostholdsplanen hennes at hun skulle røyke 20 røyk om dagen også, men det kvalifiseres vel strengt talt til medvirkning til drap?

Når jeg tenker meg om burde jeg også bedt henne om å ikke trene! Si til henne at den eneste treningen hun får utføre er en såkalt omvendt triceps bulgar-løft. Det ser slik ut:

Start med armen være i hvileposisjon. Trekk pusten dypt.

Løft armen når du puster sakte ut og gjør håndgrepet klart for selve løftet.

Strekk deretter armen fra deg i en 90 graders nedadgående vinkel mot verktøyet. Nå kan du kjenne at musklene jobber. 

Strekk deretter armen oppover i retning TV`n, og her skal du kjenne det begynner å svi skikkelig. 

Hold den, hold den, hold den!!!!!!
Trykk deretter inn ønsket knapp, og her gjelder det å spare tid så man slipper å holde armen oppe til melkesyra tar deg. Sørg for å vite på forhånd hva målet med kraftanstrengelsen er, så du får maksimalt utbytte av løftet.

Gå deretter tilbake til hvileposisjon for å hente deg inn igjen. Denne øvelsen kan repeteres i det uendelige. 

👍🏻

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg