Hva skjedde med huden min?

Reklame | The Solution (Inneholder en rabattkode på 65%)

Hei søndagslesere!

Jeg våknet opp idag med noen få timer ekstra på øyet, og utifra bildene jeg knipset til dette innlegget i stad – så ser jeg at søvn faktisk er noe jeg burde ha mer av fremover. Faktisk syns jeg det er litt kult å ta selfies om morran der jeg ikke har dollet meg opp, det viser liksom en ærlig meg, føler jeg.

Og før du kommenterer det, ja, den røde prikken i panna er ganske synlig på bildene. Det har vært en kvise, og har nå blitt et evigvarende sår jeg klør på i stressede situasjoner. Nå går jeg inn i en av de vanligvis dårlige hudperiodene mine. Høsten – vinteren. Men jeg er overhodet ikke bekymret lenger, for i fjor i høstsesongen var huden min, unnskyld uttrykket, dritfin – til tross for at jeg er Norges dårligste på hudpleierutiner utenom kollagenpulvereret jeg tar. Så denne gangen tar jeg imot høsten med mye mindre skepsis enn jeg har gjort alle de andre årene 😉

Mitt andre år som kollagen-misbruker. 😂
Herligland så mange som har fått øynene opp for dette kosttilskuddet – det er helt vilt mange som meg som elsker den enkle rutinen om morgenen. For som jeg har vært tydelig på tidligere – jeg MÅ ha noe lettvint. Ikke noen timeslange prosjekter på badet morgen og kveld, det har verken jeg – eller så veldig mange andre tid til.

✅Porsjonspakket!

✅Smaker ingenting!

✅Bland ut i hva som helst!

 

Kollagenpulveret jeg tar fra Oslo Skin Lab fungerer slik at du tilfører kollagen som huden mister når du har runda ungdomstiden din. Det skal forebygge rynker og booste huden med det kollagenet du mister. Det er et faktum at hud mister kollagen – det er derfor huden «siger» og blir litt for stor for ansiktet, hvis du skjønner…! Det finnes kollagen i mange hudkremer, men istedefor å påføre det fra ytterst – så tar man kollagenet i superkonsentrert form og lar det jobbe innenfra! («Du blir hva du spiser!» var det engang en fugl på taket som bøyde seg i støvet og sa..! 😉 ) Dessuten funker det for HELE kroppen, og ikke bare i fleisen! 

Jeg har jo vært ganske klar på at jeg er i ferd med å bli ganske mye grønnere og klimavennligere enn jeg har vært tidligere. Dette betyr at inntaket av kjøtt skal reduseres denne høsten! Jeg skal forøvrig ikke bli fanatisk, men jeg tenker at jeg kan bidra med mitt der det trengs. Da trenger jeg en ny kilde til protein, og det finnes jo allerede i kollagen-pulveret! To i ett kosttilskudd! <3 Lenge leve effektiviteten! JEG ELSKER AT DET ER SÅ ENKELT!

Denne sensommeren har jeg tøyd grenser for hva som er innafor for huden min. Jeg har sovet lite på grunn av svært stor arbeidsmengde, jeg har makset ut stressnivået mitt, jeg har pillet på den minste lille pms-kvise og jeg har spist mat som ville fått enhver enæringskonsulent til å gå i fistel. Påsmurt tykk og lite hudvennlig solkrem, svette og en aldri så liten reunion med min venn sigaretten, så kan man trygt si jeg har pushet kollagenpulver-virkningen til det ytterste! 😂😂😂

…og så kledde jeg plutselig av meg i morgenstress-selfie-kjøret! 🤓

Men vet du – jeg er som alltid superhappy med produktet. Jeg gjør det -jeg- kan for å forebygge med å ta Oslo Skin Lab, og jeg kan idag se at selv etter denne elendige perioden så har jeg ikke oppdaget en eneste ny rynke etter den strabasiøse jobbrunden i sommer/høst – og huden min har tålt påkjenningene ganske greit vil jeg påstå! 😍

Hvis du vil teste The Solution du også, så har jeg SELVSAGT tidenes rabattkode til deg! Hele 65% avslag får du om du bestiller via denne linken (Du får altså 65% på første pakken og derretter 30% på de neste pakkene) – og husk at du kan både angre deg og avslutte kollagenpulver-behandlingen når du vil.

Selv opplevde jeg forandringer etter omkring 6 uker, og siden jeg ikke har turd å slutte med det – så vet jeg heller ikke hvor lenge det varer. Men YEY!! Det er såå deilig å slippe kladdete brunkrem som legger seg i porer og fine linjer! For ikke bare har jeg redusert sminkebruken KRAFTIG, men fine linjer og porene er jo så reduserte at huden oppleves som mye mer… puff – det er det eneste ordet jeg kan komme på…!

(Tar på meg klærne igjen…!)

(Har du lest de andre innleggene mine med før og etterbilder? Det anbefales, om du i det hele tatt skulle være i tvil!)

Første innlegget jeg skrev finner du HER 

…og her finner du før/etter bilder med 15 ukers mellomrom!

(PS: Jeg har ikke for vane å pepre med så mange selfies i et innlegg. Det skjer noe når du plutselig ser at det som i alle år har vært et issue for meg, plutselig ikke er det lenger..! Også ville det vært veldig rart å lagt ut bilder av blomster, negler, stram rumpe og unger når man vil vise effekten av et kosttilskudd. No pun indeed, eller hva det heter æsså!)

 

2 kommentarer
  1. Hmmmm, begynnt å bli grå i håret inn med rota 😉 ?? Rart med det, alderen kommer ikke alene, har t.o.m kviser med seg på kjøpet 😉 😀 😀 LOL 😛

  2. Du vet veldig godt at det pulveret er bullshit, og reklamen din er lavmål. Ikke trenger du pengene heller. Du later på en side at du er i mot “det perfekte”, og i mot glansbilder på nett. Så kommer du her og reklamerer for drit?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg