Hvilket julekort bør vi sende?!

Reklame | Julekortene er laget på fotoknudsen.no ⭐️

Denne uken skal jeg se å få sendt ut julekorta våre. Julekortene, som år igjen, tar sikte på å bli en liten latterbombe blant folk når de dukker opp i postkassa. Vi har hatt litt diskusjoner omkring årets julekort, som i alle familier så kan det rett og slett rive opp en hel lykkelig familie når man skal velge julekort sammen. Vi startet jo tidlig i år, slik at vi var kommet over kneika når julefreden omsider skulle senke seg.

Det stod nemlig mellom disse:

 

…og etter vanvittig mye grining og sutring fra min bedre halvdel, så lot jeg han få vilja si og det ble dette:

Mange har spurt meg hvordan det ble laget, og jeg gjorde ikke annet enn å putte M`s fleis på coveret til Hjemme Alene filmene, og Torben og mitt der de to røverne står. Orginalen ser slik ut:

…og så “smugdet” jeg bare ut der det stod noe skrift jeg ikke ville ha og erstattet med ny tekst. Jeg brukte bare en redigeringsapp på mobilen, Pixlr. På baksiden valgte jeg å lage et litt mer tradisjonelt julekort, med et litt mindre bilde av alle tre og litt julestæsjpynt og en relativt normal julehilsen. (Alt er relativt i vår familie, dog) Det er så genialt med fotoknudsen, for selv JEG føler meg som en superdesigner når jeg bruker det programmet. Og du – de to første eksemplene ble laget på typ 30 sekunder, for det er en av de faste malene du kan velge mellom. Og de ser BRA ut til forskjell fra mye ræl jeg må bla igjennom på andre julekort-tilbydere…

Tradisjonen med litt uvanlige julekort begynte da Torben og jeg første året vi var sammen. Vi hadde jo ingen søte små barn å sende bilde av rundt til familie, så vi tok det søsteste vi hadde istede.

Her er det første julekortet vi sendte ut:

… deretter tok vi skikkelig sats og arrangerte full fotoshoot med vindmaskin året etter:

…på baksiden var dette bildet som vi har sett at familie har satt inn i ramme og hengt på familieveggen. (!! 😳🤪)

(PS: Bildet er manipulert. Marsvina på bilde 2 er redigert inn i ettertid, så ingen marsvin ble skadet i opptaket)

I den samme fotoshooten sørget vi også for å parodiere min kusines julekort,  bare på pur:

Jeg lover deg – det er faktisk bare kreativiteten som setter en stopper, og jeg skal innrømme at det faktisk er KJEMPEGØY å sende julekort! Det er stor sjans for at de som mottar julekortene setter veldig pris på det også, jeg har hvertfall aldri hørt noen klage!

Da julekortet for 2017 skulle produseres, hadde Maren kommet til verden – og vi sendte ut dette:

…Neida, jeg bare kødda. Vi kledde ut Maren som en pepperkake, oss selv som bakere (of course!) og brukte selvutløser på mobilen. Veldig, veldig enkelt og greit!

Greia er da, at du fremdeles har tid på å glede noen med et julekort! Du kan legge det ved julegaven eller sende det ut med brevdue. Uansett så har jeg en kode du kan bruke frem til 13. desember (midnatt) som gir deg 25% på ALT hos fotoknudsen! Vær litt gæærn og bruk kreativiteten din til å skille deg bittelitt ut hvis du vil!

Bruk koden LINEJUL eller klikk inn her for å gå igang! Husk at rabattkoden bare fungerer frem til 13.desember (midnatt) !!

⭐️ Her kan du klikke deg inn på fotoknudsens hjemmesider ⭐️

…og du? Hvis du vil sende meg et julekort, så er adressen min Balders vei 3, 3961 Stathelle! ❤️ JEG ELSKER JULEKORT!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg