“- Hvor mange kilo har du gått ned, Line Victoria?”

Det måtte jo komme. Spørsmålet. Flere av de på rappen faktisk. Jeg startet en spørsmålsrunde på Instagram og svarte fortløpende så godt jeg kunne. Men ikke på det spørsmålet: 

“Hvor mange kilo har du gått ned nå?”
Det kom sånn ca 200 ganger. Jeg tøyser ikke. Og jeg forstår nysgjerrigheten, for jeg merker det jo selv at noe skjer og jeg ser det jo selv på både klær og bilder.

(STEIKE, det er flaut å dele slike selfies ass….! Med alt det rotet i bakgrunn og alt, ass.. Det var ikke meningen at jeg skulle dele bildet, men det var det siste jeg hadde på mobilen av meg selv i helfigur…!) 

Rett skal være rett. Jeg var ufattelig opptatt av at denne kostholdsendring sammen med Peter Pappahjerte og Desiree ikke skulle handle om tall. For tall er for de første ikke målbart når det kommer til helsefordeler med å komme seg i aktivitet og droppe godis og usunn mat, som var en del av kostholdet mitt hver eneste dag. Dere husker hva noen helt vanlige dager så ut for meg meny-messig? Vel, det var raske karbohydrater i form av MYE sukker, sjokolade og brus. Der er jeg faktisk ikke lenger. Jeg spiser dønn normal mat, men dropper i 9 av 10 tillfellene kake, godterier, og fastfood. Jeg spiser mitt hjemmelagede speltbrød, sunnere middager med masse grønnsaker og byttet ut sjokoladen og potetgullet med vaniljekesam og blåbær. Og jada, jeg kunne sikkert gått fortere og mer ned i vekt, men som sagt har det faktisk ikke vært noe mål i seg selv – det viktigste er helsa mi, den er foran alt annet! Jeg føler meg veldig ferdig med quick-fix`es før sommeren, for å være ærlig..

Trening? Ikke på langt nær så mye som jeg hadde håpet og trodd. Fy flate det er vanskelig å finne tiden og motivasjonen til å trene når man er småbarnsmor – ære være dere som er så strukturerte som har faste tider å trene på hver eneste uke! 

Treningen min har også fått kjipe opphold fordi jeg har vært syk to omganger. Og da har jeg prioritert å være oppegående nok til å jobbe fremfor å trene i løpet av dagen. Jeg hater sykedager og har ikke hatt en eneste en av de. Og det har vært HARDT å prøve å spise sunt når du ligger der og ser snørret dingle fra taket etter å ha nyst 6 ganger på rappen. 

Men joda, kroppen tilpasset seg sunnere og bedre kosthold – samt mye mer trening og aktivitet enn jeg har gjort de siste 2-3 årene, så noen endringer blir det jo på badevekta. Og det merkes på både klær, sko (!) og helsa generelt – hurra! 

Bildet under er fra da Desiree dro meg ut på trening og lærte meg noen strikk-øvelser, de har vært GULL verdt til hjemmetrening!

For første gang i livet går jeg faktisk ned i vekt uten å slanke meg. Det er utrolig deilig å tenke på. At kroppen tilpasser seg det jeg spiser og jeg tar sunne valg i butikkhyllene. Jeg spiser både sjokolade, drikker øl og tar ekstra saus og bursdagskake når jeg vil, men jeg modererer meg så godt jeg kan. Dessuten har jeg lagt trøstespisingen på hylla for en stund og jeg håper det varer. 

Nå er målet å komme igang med uke 3 av løpeprogrammet..! De to (tre, med den ordinære 2.uka i programmet) har jeg fulgt uke 2-opplegget, rett og slett fordi sykdom har hindret meg. Så istedenfor å gjøre noe overilt eller ramle ut av programmet, så har jeg stått på stedet hvil i uke 2 i 3 uker. 😂 

I morgen skal skoene på og jeg skal inn i uke 3! Litt mer løping og litt flere runder – se bare her – denne har jeg fått lov til å klippe og kopiere fra Desiree sin Løpeskole-gruppe på Facebook:

Nå må jeg faktisk prioritere litt mer trening i hverdagen, for jeg vet og merker så godt hvor bra det er for både psyken og kroppen. Og jogging vokser på meg, men det kan jo ha noe med at jeg blir bedre på det og ikke minst er det så fine forhold nå! Skarp, frisk luft og litt sol på nesa gjør meg veldig godt! 

…og du, håpet er nå å få på seg bunaden sin til 17. mai. Det er ingenting i hele verden jeg ønsker å kle på meg på selveste nasjonaldagen i mitt fineste antrekk – Vestfoldbunaden. ❤️ Så muuuuligens kommer jeg til å legge inn litt ekstra aktivitet og litt færre kosedager for å nå det målet..! Det er så synd å se den henge der ubrukt på den store dagen og forrige gang var det fryktelig vondt med alle de hold in-trusene jeg hadde på meg! 😂

Vil du ha mer ujålete oppdateringer? ⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!


 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg