Hvordan har jeg det hjemme?

Jeg fikk så mye tilbakemeldinger på snapchat her om dagen da jeg la ut ei lista videosnutt. Men det var det i bakgrunn som var poppis, og ikke det jeg formidlet..! Alle vet jo at jeg ikke er noen interiørblogger, så jeg har vel strengt talt holdt meg unna slik blogging. Men lagå – nytt år og på tide å utfordre seg!

Da vi kjøpte huset for et par år siden, var min første tanke at jeg SKAL ha spisestuesofa. Min venninne har det, og jeg har alltid digget den Slettevoll sofaen med de stolene og bordet. Prislappen på Slettevoll-møbler er dog litt bortafor det jeg klarer å bruke på sofaer, men heldigvis finnes det veldig mange flotte alternativer på vanlige møbelhus.

Eneste problemet var at jeg sånn sett ikke hadde tenkt på at slike sofaer gjerne tar mye plass også! En ting er et diger, massivt bord som jeg ønsket meg -, men klemme inn sofa og store spisestuestoler også – det tenkte jeg ikke så mye på. Det endte jo bare med at jeg aldri gadd å bruke annet en den ene stolen ytterst ved bordet hele tiden, for det var jo klin umulig å bevege seg rundt bordet..!

Jeg har ufattelig få bilder av spisestuen med spisestuesofa, merker jeg! Men dette er hvertfall det jeg fant som gir dere et slags bilde på hvordan det så ut før… (Bildene er tatt med mobilen, og er ikke av spesielt god kvalitet!)

HÆHÆHÆH, jeg må jo le litt da…! Se på den lille rya underst! 🤣😂 Rett skal være rett, etter at dette bildet ble tatt så kjøpte jeg et ganske ålright enormt teppe til å ha under som faktisk passet i størrelse..! Jeg er forsåvidt enig i at spisestuesofa er sååå gøy, men det tok meg halvannet år før jeg skjønte at det ikke passet hos oss… – Her ser dere altså at all plassen blir borte i spisestuen liksom.. Sofaen og stolene var forøvrig fra spssestuegruppen Ventos fra Bohus, og bordet er fra Surrey-serien.

Så jeg solgte stolene og sofaen – men beholdt bordet. Bordet har jeg blitt veldig glad i, det er massivt og tåler ALT! Dessuten kan det forlenges så du får plass til en hel sekt om du ønsker det. (Eller en Sørensen-slekt, som i vårt tilfelle…!)

Stolene er grå fløyelsstoler fra Feel. Jeg hadde egentlig lyst på sjøgrønne stoler fra Søstrene Grene, men jeg skal innrømme at jeg fikk de over til 40% på det lokale kjøpesenteret, så jeg orket ikke dra så veldig mye lengre enn Brottis liksom. Dessuten fikk jeg låne med meg en stol hjem bare for å forsikre meg om at det faktisk ble fint!

Nå er det faktisk også halvannen meter fra bordet og inn til veggen på hver side, så nå sitter man ikke oppi hverandre lenger!

Ja, ekte Georg Jensen – lysestaker! Fikk de til bryllupet, er veldig glad i de! Og Aloe Vera planten er det min svigermor som har kjøpt til meg, og den har jeg satt i glatt betong-potte.

…Det skal innrømmes at den utsikten nytes hver eneste dag, i regnvær, blåst, sol, hagl, snø og tåke. Fra spisestuevinduet vårt ser vi Brevik, Stathelle, Eidanger, Heistad, Sandøya, Vealøs, og Croftholmen. Med andre ord har vi full oversikt! De fine “lyslyktene” i tre og glass med smijernsramme er fra Bohus, og de fikk jeg av Torben i fødegave da jeg gikk 12 dager på overtid.

…Og vår grå tripp trappstol står på enden av bordet forøvrig. Vi har også tatt bort teppet under,  det ble bare veldig klønete med teppe der. Vi har Merbau-parkett (veldig mørk) så det kreves en sveip med en klut etter middag hvis man er en av de fine folka som ikke takler skitne gulv. (Vi takler skitne gulv, og har sett at det er mer smidig å heller vente til matrestene tørker så man heller kan ta de med støvsugeren istede.  True story!)

I kveld rykker jeg nok ned julestjerna (som forøvrig aldri rakk å bli koblet til, siden vi manglet skjøteledning!) og jula skal pakkes ordentlig vekk. (Og ikke bare i pappesker bak sofaen…!) Det samme med juletreet, det skal bli godt å få tilbake plassen!

(Jeg har ikke fått betalt for dette innlegget, eller fått rabatterte priser på møblene jeg nevner over som følge av at jeg skriver et innlegg om det!)

Føler meg fullstendig utenfor komfortsonen her nå med interiør-innlegg liksom, men jeg lovte endel av snapchat-følgerene mine å være litt gæærn i 2019…! Håper det falt sånn noenlunde i smak, da 🙂

/Line Victoria – Supporterfrue

2 kommentarer

Siste innlegg