Ikke betal for mye for noe du håper du ikke får bruk for!

Reklame | Homely - med rabattkode!

Et lite hei til deg som også betaler høy månedssum for alarmer tilknyttet vektertjeneste – vi er jaggu mange som har betalt for mye hver eneste måned trur jeg! 😅

Å føle seg trygg tror jeg er det viktigste jeg kan hige etter. Å beskytte familien min mot det jeg kan ligger rett og slett i instinktene våre, tror jeg. Jeg har jo faktisk opplevd både innbrudd og tilløp til brann flere ganger, (ikke samtidig, det ville strengt talt vært max uflaks!) så jeg er opptatt av å sikre meg der jeg vet jeg kan det.

Brann er mitt monster. Hvertfall når man bor i et hus med masse ledninger, koblinger jeg ikke har kontroll på, elektriske artikler jeg glemmer å skru av eller noe så enkelt som stearinlys! Den enkleste, billigste måten å forsikre seg og familien sin er brannalarm. Heldigvis har de aller fleste hus og leiligheter dette da det er minstekravet til brannvarsling.

❤️ Det at denne brannvarsleren er tilkoblet alarmstasjon sparer tid og redder liv. Alarmstasjonen reagerer umiddelbart ved utløst alarm og kontakter deg, nødetater og rykker ut ved behov!

I huset vi bor i har det vært et velfungerende alarmsystem i over 12 år etter hva jeg kan se. Den har fått kjørt seg flere ganger, både vannlekkasje, brann, “innbrudd” (jeg som løp inn tissetrengt og høygravid) og ikke minst – sabotasjealamen som kicker inn når noe ikke fungerer. Eller jeg har revet ned kameraer når jeg har pusset opp. De årene vi har bodd her har jeg blitt veldig glad i tryggheten det er å være tilknyttet en alarmsentral.

I desember bestemte jeg meg for at jeg ville oppgradere til noe nytt og moderne. Jeg vet nøyaktig hva som er viktig for meg og hva jeg trenger – hva jeg ønsker og gjerrig som jeg er vil jeg helst betale mindre enn jeg har gjort til nå, aller helst vil jeg ha litt konkurranse om meg som kunde!

Jeg har forøvrig en rabattkode LINE10 som sørger for at du får rabatt på startpakken her!)  Bare hyggelig, ja! 😎

Sammen med Homely, som er en helt splitter ny tilbyder (og utfordrer!) til de to etablerte som allerede er på markedet, så vandrer vi nå over til utfordreren! 😍 Jeg ville velge komponenter på egenhånd som -jeg- syns er viktig, og ikke betale for noe jeg egentlig ikke trenger – og da er det helt gull at jeg velger selv hva jeg vil ha – men at månedsprisen er den samme uansett hvor mange alarmer, vannsikringer, sirener, sensorer, bikkjer og kameraer jeg har! Abonnementspris 199,- i måneden – ferdig snakka liksom!

Så liten – men akk så viktig. Du installerer de veldig enkelt selv!

..og du – appen er av de enkleste jeg har testet, faktisk gikk registrering og tilkobling SÅ kjapt at jeg ikke rakk ta bildet av da vi byttet over! 😂

Det er MASSE penger å spare på at en ny lillebror kommer og breier seg litt plass i markedet! Den nye månedsprisen er nesten 1/3 av det jeg har betalt de siste 4 årene og du får som sagt døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon med landsdekkende vektertjeneste! (Med andre ord – akkurat det jeg vil ha!) Og visste du at hvis man har boligalarm tilknyttet alarmstasjon og vektertjeneste så får du rabatt på din husforsikring? Uansett så er det verdt å merke seg at det jeg vil aller varmest anbefale deg å starte med er nettopp – Startpakken (LINK) og evt legge til brannpakken med optiske røykvarslere om du har flere etasjer. (Det anbefales minst en brannvarsler i hver etasje!)
Brannvarslerne er da tilknyttet døgnbemannet alarmstasjon med vektertjeneste og direkte forbindelse til brannvesenet – så meldingen vil gå ut med EN gang at det brenner hos deg. Er du usikker på hva du trenger så tar du en kjapp test HER!

Nå er jeg i gang med å installere nytt anlegg, og jeg må innrømme at jeg syns det er veldig stas at jeg har gått for litt andre og mer moderne løsninger enn jeg har hatt før!

Og ja, nå har jeg vært litt overkill. Men jeg kunne bare ikke dy meg!

Blant annet har vi nå videoovervåkning av husets eiendom, og det ville jeg ha av tre grunner: 🙊

1: Alle de morsomme situasjonene fanget på tape. 

2: Finne ut av hvem av rådyrene jeg skal blame for å ødelegge rosebuskene mine.

3: Preventive årsaker, et kamera vil kanskje gjøre at en tjuvradd tenker seg om to ganger før han tar med seg den ikke så velbrukte rosa offroad-sykkelen min. 

Etter at jeg mottok utstyret (det tok EN dag i posten!!) så innså jeg at jeg bare MÅ bestille sånn elektronisk/digital dørlås som jeg kan styre fra Homely Appen. Et tastetrykk fra spahotellet på Maldivene og jeg kan åpne og lukke for Svigermor når hun skal vanne blomster og vaske vinduer. Kodelås som gjør at jeg ALDRI MER må sitte ute å vente på ekstranøkkelen, etter at jeg har rotet bort min egen. (Skjer altfor ofte. Faktisk så ofte at jeg ikke lenger HAR min egen nøkkel lenger…) For ikke å glemme – at Maren slipper å være ansvarlig for en husnøkkel når den tid kommer.

Siden det er brann jeg frykter mest, og siden jeg kan velge antallet selv – så har jeg gått ALL IN på optiske brannvarslere. Sirene i tillegg, så jeg er sikker på at vi blir grundig advart. Med Homely har jeg råd til å ha en røykvarsler i nesten hver eneste rom. I tillegg valgte jeg sensorer til vinduer og dører som sier ifra om det kommer uvedkommende inn døra. Vet du hva jeg HOLDT PÅ å klikke hjem på Homely sin side?? Sånn ringeklokke med kamera og mikrofon man kan styre med en app på telefonen, så man kan snakke med de som ringer på døra – kanskje tilogmed når du er bortreist! Jeg tror jeg må ha den altså, tror jeg akkurat overbeviste meg selv nå…!

Jeg gleder meg vilt til å teste ut markedets billigste tilbyder på boligalarm som er tilkoblet alarmsentral med vektertjeneste, og jeg syns det er veldig stas at Homely ønsker at jeg med mine erfaringer i både uhell og nestenuhell skal nå presse vekterne og alarmene mine til ytterpunktet..! Jeg kommer til å holde dere oppdatert om dette, for dette er for meg en viktig investering – som jeg ironisk ikke vil betale for mye for…! For det er jo faktisk sånn at man håper man egentlig ikke får bruk for det – men du skal vite hvor godt det er å bare betale markedets laveste månedspris på bare 199,- for noe man håper man aldri får bruk for…!

Jeg vil faktisk veldig at dere leser mer om Homely HER – for vi er MANGE som har betalt dyrt hver måned for noe som Homely nå utfordrer de andre etablerte merkenavnene.  Dere som ikke har alarm tilkoblet alarmstasjon bør absolutt anskaffe det nå – og jeg anbefaler som sagt at du hvertfall går for Startpakken til å starte med så du får kommet i gang med skikkelig brannvarsling!

… OG HUSK DA RABATTKODEN MIN LINE10 som gir 10% på startpakken! VIKTIG!

(Bare hyggelig!)

Line Victoria

 

2 kommentarer
  1. Brann er ikke noe artig. Greit å ha branvarslere! Selv har jeg hus alarm med brannvarslere.

   Bruker du youtube kanalen din?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg