Jeg angrer.

Er det lov å angre på ting man har gjort i livet? I såfall…

Line 23 år. Levde livet, angrer ingenting:

Line nå:

🐽Jeg angrer på et bilkjøp eller to. Kanskje tilogmed tre! Jeg angrer på at jeg kjøpte en sprell ny Renault Megane Cabrolet i fargen champagne når jeg allerede hadde en Renault Megane Kabriolet i fargen gul. Det ble dyrt. Da jeg solgte satt jeg igjen med en feit regning, siden biler ikke akkurat stiger i verdi..! De jævla bilene ass. Unngå å kjøpe sprell ny bil med mindre du har hundretusener å kaste bort!

🐽Jeg angrer litt på at jeg ikke fullførte og ble tannlege som avtalt med mamma. Dog hadde jeg ikke opplevd alt jeg har til nå, men jeg hadde vært en av de få bloggende tannlegene i Norge. Men siden jeg gjør enkle oppdrag som fjerning av sting og har mitt egen pirkesett – så føler jeg meg fremdeles bittelitt odontolog. 

🐽Jeg angrer også på et par ekser som ikke gjorde mer godt for seg en ei skikkelig ripe i selvtilliten min. Men heldigvis ser jeg at karma got them. 

🐽Jeg angrer på at jeg tok piercing under leppa. Hullet er der ennå og det er synlig. Jeg ser ut som en eks-blitzer. 

🐽Jeg angrer på at jeg solgt den fine seilbåten min, en gul Hero 101, jeg kjøpte som 22-åring. Jeg kjøper den veldig gjerne tilbake på et tidspunkt, verftsbygget gul Hero 101 som tidligere het Camela, hold øynene åpne!

🐽Jeg angrer på at jeg har brukt så utrolig mye tid av livet mitt på å hate kroppen min, når den har vist seg å være både frisk, snill og eksemplarisk med meg gjennom hele livet. 💛

🐽Jeg angrer kanskje ikke, men jeg irriterer meg over mange av de gangene jeg burde fulgt magefølelsen og ikke vært så opptatt av hva andre syns om det jeg gjorde eller ønsket. 

🐽Jeg angrer på alle de gangene jeg ikke visste at jeg hadde siste mulighet til å spørre mamma om alt mulig jeg gjerne skulle hatt svar på idag. 

🐽Jeg angrer på at jeg ikke drøyde med å vente til den nye Iphonen kom, at jeg brukte 13.000 på en mobil som ble «gammel» tre måneder senere. 

🐽Jeg angrer kanskje ikke, men jeg lurer på hvordan jeg ville sett ut om jeg ikke hadde spist alt det dårlige godteriet jeg hadde trøkt i meg dette livet. Jeg har liksom aldri lært meg å kose meg med søtsaker..! 

🐽Jeg angrer på at jeg begynte å røyke! Hva FAEN liksom, ødelegge en frisk og fin kropp på den måten – det er så ufattelig dumt! 

🐽Jeg angrer på alle plantene jeg har kjøpt og drept over en lang periode. At jeg aldri lærer meg at plastikk er greia. (Som jeg forøvrig også klarer å drepe. Jeg setter de ofte for nær ovner/peis så de smelter. Så ja, jeg er en av de få i hele verden som kan påberope meg at jeg klarer å ta livet av plastikkblomster!) 

🐽Jeg angrer på at jeg ikke har blogget på en stund. Jeg trengte en pause. For de av dere som følger meg på Instagram så har dere kanskje skjønt at jeg trengte ei litta pause, men jeg angrer alikevell for å ha vært MIA her på bloggen. Dere fortjener bedre! 🤩

I am back.

/Line Victoria

 

2 kommentarer
  1. Hei! Har aldri vær på bloggen din før, men jeg kommer til å følge med i fremtiden. Så fint innlegg dette var. Ikke fordi det er bra å angre på ting, men det setter livet i perspektiv. Ha en fin lørdag! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg