Jeg har fått meg assistent!

Reklame | MinFamile-appen fra Telenor 💛

Værsågod, er gratis hjelp til deg!

💛

Seriøst, jeg har knekt koden for oss alle! Ikke tenk på det noe mer – tante Line har mamma-hacka livet litt! Jeg må tipse om dette fordi det er sååå mange der ute som sliter med det samme som oss for å få familiehverdagen til å gå på skinner! Vi har fått oss tidenes mest lojale og brukervennlige assistent – og den er helt gratis!

Jeg har tre ting med meg ut av huset. Nøkler, bankkort og mobil. Alltid. Jeg glemmer både bankkort og nøkler til stadighet, men mobilen er i grunn alltid med.

I hele mitt lange liv har jeg aldri vært noen aktiv bruker av kalender eller tidsbesparende apper og hjelpemidler. Jeg har bare «husket» det (som regel bak øret), til enorm frustrasjon når jeg både dobbeltbooket meg og glemmer bursdager, handlelister, forfallsdatoer og tannlegetimer.

For et år siden spurte jeg på en mammagruppe på nett om noen visste om en app som kunne sørge for at jeg hadde litt mer kontroll over heimen. Det var ganske overveldende respons, for her var så godt som alle enig i at det fantes EN genial app som seilte opp til å være favoritten blant de fleste. Så da lastet jeg ned MinFamilie og har hatt noenlunde stålkontroll på oss siden da! Her finner du forresten appen –  den er helt gratis å laste ned og bruke!

Om du ikke har den allerede (for jeg har sett det er maaaange som har den allerede) så er den et magisk hjelpemiddel. På ekte. Verdens beste assistent i hverdagen! Der andre sverger til delte googlekalendere, kritt-tavle og postit-lapper, så har vi absolutt alt samlet på et sted – og den er vanvittig enkel å bruke! (Og det kan jeg si, for når jeg tilogmed får Torben til å bruke den aktivt!)

Du har alt samlet i appen, og du behøver ikke bruke absolutt alt den tilbyr, for det er mye. Plukk deg ut de du har behov for! 📌 De vi bruker svært så flittig er:

 

✅ Den delte kalenderen. (genialt å holde styr på hvem som har booket seg til hva, og ikke minst en oversikt over jobbreiser, liverpoolturer og offshoreuker.

✅ Oppgaver/huskeliste (Sms`er blir fort glemt, her huker man bare etterhvert som man får unnagjort oppgavene)

✅ Den ALLTID oppdaterte handlelisten

(Altså, den er SÅ gull! Hvertfall sammen med middagstipsene, siden man bare ved et tastetrykk legger til varene man trenger til middagene.

✅ Middagtips/oppskrifter

Planlegg hele uka om du vil og legg for all del inn egne oppskrifter også!)

En GULLGRUVE i MinFamilie, som du ikke finner så mange andre steder, er altså  «oppskrifter». Altså – det er verdt en nedlastning av appen bare den. Helt suverene middagstips der man bare huker av hva man vil ha til middag, krysser av for «legg til i handlelista» og BÆM! Ferdig snakka! Nå har det stått fryktelig mye frukt på den lista denne uken, men neste uke er vi “on track” igjen!
Handlelista er jo delt med alle, så førstemann til butikken! Det er så tidsbesparende at det er en fryd for sånne tidsslitere som meg, den som har tid eller mulighet som tar seg av handlingen og det er lenge siden jeg måtte gnåle om glemt dopapir og Solobrus.

Du legger til de familiemedlemmer som du vil holde orientert om planene fremover, og du trenger ikke Telenor-abonnement for å bruke appen – det er en app alle med smarttelefon kan skaffe seg! Dette er så nyttig at jeg bare veit at du kommer til å elske den like mye som vi gjør!

Dette tipset kommer fra hjertet folkens – Min Familie-appen er faktisk redningen for oss litt distrè, surrete og vimsete familie. Hadde ikke hodene våre vært skrudd fast i kroppen så hadde vi rota det bort. Og det finnes det dessverre ikke en app for.

💛💛💛💛💛 Ikke sitt der å lur engang, HER finner du appen og mer info – og det kan ikke sies mange nok ganger – den er HELT GRATIS!

/Line Victoria, med stålkontroll på familien.
(Gleder meg til Telenor lager en ryddeapp også, den kan hete MittRot! 😂😍)

3 kommentarer
  1. Hei! Lurer på om det er mulig å vite hvilken modell Christina er.. Sånn du beskrev hun, så er hun perfekt for meg😅 På forhånd takk. Fikk ikke svart via snap. Derfor jeg spør her🤔

  2. En genial app som vi har hatt en stund men ikke benytter det fulle potensialet til riktig ennå. Men! Det (i mine øyne) aller mest geniale i appen er det som heter “litt hemmelig”. Her kan du legge på passord for å komme inn, og inne der kan du legge til div. som du ellers aldri husker. Jeg f.eks. hjelper min mormor med data. Da legger jeg enkelt inn det jeg behøver av div. påloggingsinformasjon som jeg trenger sånn at jeg har det lett tilgjengelig og kan finne tilbake til hva det var vi brukte til brukernavn osv. dersom noe skjer med datamaskinen hennes. Jeg har også lagt inn info som f.eks. barnas fødselsnummer (for hvem husker vel de når man trenger det…???) og annen info som er viktig/grei å ha lett tilgjengelig, men som jeg ikke vil ha liggende som et lett tilgjengelig notat på tlf. min. Det ekstra geniale er jo at min litt vimsete mann også får tilgang til den infoen jeg legger inn der, sånn at han også kan finne frem til ting når han trenger det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg