Jeg tar utfordringen – og skal bygge treningsrom! 🤩

Reklame | Huntonit veggplater / Byggma

Husker dere dette rommet?

Du kommer sikkert til å rynke litt på nesa når jeg forteller dere at dette faktisk er treningsrommet vårt… 😂

Eller. Altså. Det ha vel strengt talt aldri vært løftet en eneste manual eller avlagt ei eneste meter på den spinningsykkelen du ser i kleshaugen der. Så det er vel en sannhet med modifikasjoner når jeg har snakket om «treningsrommet».

….men se – DER er spinningsykkelen (når man zoomer!)! 😂

I FIRE år har jeg drømt om å gjøre noe med det rommet. FIRE ÅR! Jeg har forbannet meg over tapeten der fra 1979 som fremprovoserer epileptisk anfall hver gang jeg går inn. Jeg vet faktisk ikke hvorfor jeg ikke har satt i gang ræva og fått fingeren ut ennå. Før nå.

❤️ Huntonit veggplater. Du har garantert sett det og tilogmed hørt om det.

Det er i følge pappa Gudegaven til vi som eier en vegg. Det er nemlig veggplater som gjør oppussingslivet ganske mye lettere for sånne som meg i hvertfall. Jeg må se resultater kjapt og det må ikke koste skjorta å pusse opp syns jeg – derfor er dette er svært enkelt valg uten å gå på kompromiss av kvalitet eller utførelse. Dette er mulig å få til for de med ti tommeltotter – og du kan trygt si jeg ble overlykkelig da Byggma og Huntonit spurte om jeg tok imot ei skikkelig utfordring denne høsten!

Selvsagt gjør jeg jo det, jeg vil jo gjerne vise hele verden hvor enkelt det faktisk er å pusse opp et rom med slike plater – slik såå mange har gjort før meg. Jeg skal ikke gjøre en dritt med tapeten som er der nå, for ei litta sag for å tilpasse høyden på veggplatene fra Huntonit er alt jeg trenger – kanskje også et vater og skruer, og så skal jeg skal bare skru inn platene på veggen fortløpende – det blir helt seriøst ikke enklere enn det! Du får Huntonitt veggplater og designplater forøvrig i de aller fleste byggevarehus, så det er liksom ingen grunn til å sitte å vente på at det skal gjøre seg sjæl som jeg har gjort i fire år…! I linken finner du ALLE mulige varianter og farger du kan få de i! Finn litt inspirasjon!

Her er den fargen jeg valgte, Soft Menthol, ser ut på en vegg – er det ikke kult at det er ferdigmalt og du kan velge farge selv i bestillingen? Da blir det jaggu fort gjort! Du kan bare male de når du er lei fargen, også!

(Trykk på bildet for å sjekke ut akkurat min farge og utforming på veggplatene jeg har valgt!)

Disse veggplatene har jeg jo sett i tusener av hjem! Jeg har venner som har klinket opp disse på en ettermiddag og fått nye rom i en fei. Det er ikke noe hokus-pokus! Platene er ferdigmalt i den fargen du velger deg, og du klikker de sammen på veggen på samme måte som med gulv. Ikke bare er de ferdig malt, men du kan kjøpe designplater også – med bilde på!
Så med andre ord – en vegg på treningsrommet blir ei aldri så litta designplate-surprise som jeg er helt sikker på løfter treningsrommet. Og alle platene kan du male over når du vil endre farge etter humøret! (I denne linken finner du ALLE forslagene til vegg som Huntonit kan bjuda på!) DET ER SÅ LATTERLIG GENIALT!!!

Her er mine plater da, som straks skal opp på veggen! Jeg valgte kostemalte, slik at det ikke blir helt speilglatt – og jeg vet at det er mange som velger denne varianten for den litt rustikke stilen som slike vegger bør ha i et hus som er eldre enn meg..!

Herregud – nå skjer det liksom! Jeg skal lage et flott, inspirerende og kult treningsrom der jeg skal finne gleden av å trene hjemme! Faktisk vil jeg nok innsè at dette burde jeg gjort for flere år siden, men NÅ fikk jeg virkelig dytten jeg trengte!

Disse første dagene går med på rydde ut og å rive ned skapet som har stått der siden byggår. Det blir nok frem med slegga – så jeg gleder meg til å få litt utløp for aggresjon! 😉

Når det er sagt så er dere mer enn velkomne til å følge med på instagram siden jeg kommer til å legge ut prosessen fra 0 til 100% forløpende – og mange av dere har jo lukta lunta allerede når pappa kom durende med hengeren full av veggplatene fra Huntonit! (Ja, det er nemlig EN ting jeg ikke klarer – og det er å rygge med henger. Det måtte jeg faktisk ha hjelp til…!)

Her ligger det et helt nytt rom i casa Husby-Sørensen! Hvor kult er ikke det?!

Dette er jeg helt sikker på at de aller fleste følgerne mine ville klart å fått til, det er virkelig ikke rakettforskning folkens – jeg skal vise dere!

❤️ Jeg gleder meg til å vise dere hva tilogmed jeg klarer å få til på det gamle rommet vi aldri egentlig ikke har visst hva skal brukes til! Og ikke minst – en stooooor takk til Huntonit som slang meg ut av sofaen med denne utfordringen – dette nailer jeg med mine tommeltotter, jeg lover!

Line Victoria Handy-Husby

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg