Juicefest dag1. Hodepine, brekninger og savn!

Jeg har kvia meg litt nå. For å fortelle hvordan dagen har vært. Vanligvis elsker jeg jo utfordringer, men denne var jaggu tung å svelge. 

I aviser, i ukeblader og på nett flommer ofte alt over av gode tips når det kommer til kosthold. En av de er juice. Juice er sunt. Men juice er faktisk også usunt i store mengder i et kosthold. Så hva med KUN juice? Jo, det skal i følge noen ha en rensende effekt på kroppen. Vel, en rensende effekt på kroppen er det vel strengt talt bare vann og leveren som kan sørge for – men en innvendig “skylling” kan jeg til nød kanskje kalle det..? Eller gjør jeg bare noe som en skikkelig runde med omgangssyke gjør med oss på få timer når kroppen “detoxer” seg selv ut av huet og ræva – bokstavelig talt.

Hadde denne juicefesten vart i et døgn eller to kunne jeg fint klart meg. En uke er lenge. Noen sverger til en måned i året – de virkelig hardcore hippiene. Jeg er jo glad i frukt og grønt, so why not?

Første juiceingen ble foretatt av det jeg hadde liggende, siden jeg ikke gadd å dra til en søndagsåpen butikk. Den inntørka og gamle ingefæren du ser ble dog ikke brukt, jeg bruke en annen jeg fant med litt mindre rynker..!

Jeg har ikke gitt meg, for jeg har et øøøøørlite håp om hvertfall en bitteliten positiv effekt. Kanskje den positive effekten er at jeg vil sette enormt pris på normalt, sunt kosthold fremover? Kjenne litt på savnet?  Kanskje jeg får en skikkelig vitaminboost? Kanskje jeg innser at dette ikke er liv laga og fordømmer alle teorier om at KUN juice i en uke er sunt? Det vet jeg ikke før det er testet og opplevd sjæl.

Juice er godt det. I moderate mengder. Idag har jeg hatt hodepine, vært slapp, irritert og fysen på alt mulig. Litt som en selvforskyldt PMS-modus. Fordelen med dette er at jeg i dagene fremover hvertfall klarer å forhåpentligvis optimalisere den PERFEKTE juicen, så jeg slipper å prøve meg frem i all evighet. 

I dag ble det mye grapefrukt. FOR mye grapefrukt. Så det blir ikke så mye grapefrukt etter at jeg har brukt opp de jeg har liggende. Jeg har også lært meg å skrelle sitronen før jeg juicer den. Gudbedre, det var beskt! Og ingefær? Den må skrelles litt den også, ellers får du de jævla trådene liggende nederst på siste slurken. 

Denne juicen som forfulgte meg gjennom hele dagen fordi jeg kom i skade for å lage for mye hadde altfor mye grapejuice i seg og ble i overkant besk. Ikke nødvendig å legge ut oppskrift, for denne var virkelig ikke god.

Om jeg føler meg i god form? Nope. Ikke foreløbig.
Anbefaling? Neeeei, i hvertfall ikke før jeg oppdager en positiv effekt.
Bieffekt? Mange. Ca 60 toalettbesøk i løpet av dagen og et lite breakdow foran kjøleskapet for 3 timer siden når jeg skjønte at det bare var den nederste skuffen jeg kunne forsyne meg av.

Lite gjennomtenkt var det også at vi har trippelbursdag (utsatt fra søndag) denne uken. Det betyr at svigermors ostekake og kake med sånn gult på toppen måtte settes i god avstand fra mine krakilske hender. Definitivt lite gjennomtenkt og ganske så dårlig timing. 

Men siden dette faktisk er en test og jeg føler meg som ei skikkelig rebelsk prøvekanin, så skal se jeg se hvordan dagen i morgen blir. Når jeg sitter her og skriver så kjenner jeg at terskelen er høy for at jeg kaster inn håndkleet og lar Peter vinne. Men ikke ennå. Jeg skal sove på det. Jeg kommer til å drømme om biff. Som jeg ikke engang liker. 

Hvordan går det med Peters første dag montro?

 

Vil du ha mer ujålete oppdateringer? ⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

1 kommentar
  1. Hvis du går på juice-kur for å bli slankere og eller sunnere, vil jeg bare tipse om at det er masse fruktsukker i juice. Så det er stikk motsatt av lavkarbo for-å-si-det-sånn 😉 Synes du er fin uansett jeg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg