Julegaven til Torben! (Og alle andre som ønsker seg elektriske dingser under treet!)

Reklame | 🖤 Philips

Ok, ladies (and some gent`s) – dette har jeg gledet meg til å fortelle dere, det er ikke bare badet som har fått en voldsom oppgradering – vi har også kjøpt julegaver til hverandre på forskudd!

Hvert eneste år så går det ei kule varmt i skallen min hver gang jeg må vri hodet for å finne den perfekte julegaven til Torben. En gave som er mandig nok til at det er en teknisk duppedings og/eller gadget, samtidig som den har en viktig funksjon. Og aller helst skal den ikke koste skjorta, men det skal ikke være noe skvip heller.

JEG HAR FUNNET DEN! 
(..og vi har testet for deg, så vi veit det er bra julegave!)

Sannheten er vel at vi pusser opp bad oftere enn vi bytter tannbørster her hjemme. Ja, jeg vet – det er helt krise! Nå skal sant sies at vi har byttet børstehoder på de eldgamle elektriske tannbørstene våre noen ganger da, men teknologien tror jeg er utdatert, haha! Så det siste året har jeg dratt frem den vanlige tannbørsten igjen, og lidd meg gjennom laaaange stunder med børsting. (Jeg er så ikke skapt for å bruke tid på sånt fjas, jeg børster for kort og noen ganger for lenge, ofte for hardt, men definitivt ikke raskt nok. Også var det den tanna helt bakerst da som tannlegen har sagt at vi må «følge med på». (Asså.. kan det bli mer demotiverende?!)Men NÅ er tonen en helt annen! Vi har nemlig fått nye elektriske tannbørster! Og ENDELIG er de ulike i farge også, så jeg slipper å få kjeft hver gang jeg tar feil tannbørste fra hylla!

🖤 Den svarte HER             💜 Den rosa HER              (og du – sjekk prisen! 🤩)

..Torben gøyer seg til i løpet av de to korte minuttene jeg fikk ta bilde av han.

Jeg var virkelig ikke klar over at teknologien har kommet så langt på tannbørster, haha! Jeg er faktisk imponert! 

Nå pusser man ikke lenger med et roterende tannbørste-hode, folkens. Nå er tannbørsting blitt et fag med studiepoeng her hjemme når vi kjører igang Phillips Sonicare Protective Clean! Ja, jeg stusset litt på «sonic»-ordet jeg også, men når du tester den så skjønner du. Det iiiiiler i tennene! Som om du er med i en futuristisk film! Du skjønner ikke at det blir tatt 31 000 børstetak i minuttet før den plutselig sier ifra at du må legge den fra deg, fordi du er ferdig! Det går helt vilt kjapt! 😅

Min tur!Jeg tror ikke jeg er den eneste som jukser med tiden vi bruker på tannbørsting. Noen ganger pusser jeg bare veldig kjapt for å få god smak i munnen, og jeg innsèr jo at det er en dårlig deal når jeg står der og drar visakortet hos tannlegen med munnen full av bedøvelse og nye fyllinger. Visste du at en vanlig manuell tannbørste utfører rundt 300 børstetak i løpet av den kjedelige stunden du står der? Det ekke rare greia! Protective Clean pusser med over 31.000 tak HVERT MINUTT! (Da må`ru stå lenge foran speilet med den ordinære tannkosten, bare sier det.)Jeg stussa litt på formen på den, men skjønte med en gang greia når jeg nærmet meg den tanna som tannlegen har sagt vi må følge med på. Opp og rundt og der – ferdig! Akkurat så kjapt! Slutt på å gape høøøyt og brekke meg fordi den svææære manuelle tannbørsten kommer for langt inn. Den er SÅ BRA og gjør jobben sin så sabla godt at jeg skjønner ikke hva jeg har tenkt hver gang jeg har syntes at fancy elektriske tannbørster ikke er noe for meg…

👆🏼 📍 Den er faktisk effektiv at du må forberede tennene dine i en uke før du kan børste på full effekt. Og ja, det kan føles som man børster for kort tid til at det skal ha noen god effekt, men tro meg når jeg sier at det holder i massevis. Den sier forøvrig i fra når du ikke skal pusse lenger, hvis du pusser for hardt og når du må skifte børstehode blant annet. Og så står du der og beundrer ditt eget selvbilde med skinnende rene tenner og tannlegen på trygg avstand!

Herregud, så glad jeg ble i denne elektriske tannbørsten, og enda gladere ble jeg også når jeg fant ut at man ikke blakker seg på denne også! Absolutt en innertier for både tennene, lommeboka og under juletreet!

Den rosa 💜 finner du HER og den svarte 🖤 finner du HER. (Linken sender deg til Komplett! 🙏)
Ganske enkelt genialt, ikke sant?

Værsågod, nå gjør jeg julegaveshopping di til en riiimelig enkel jobb!

/Line Victoria – Supporterfrue

7 kommentarer
  1. Har prøvd… men klarer ikke den duringa i munnen! ( ikke der jeg vil ha en vibrator foråsidetsånn)

  2. Åååh, takk! Der fikk jeg bestilt en gave til samboeren 🙈 han har jo snakket om at han må kjøpe seg ny el-tannbørste!

  3. Du e virkelig flink til å annonsere. Fikk faktisk lyst å bestille pga d du skrev. Tror faktisk jeg gjør d asså. Forresten. Begynte å lese bloggen din ganske nylig. Jeg tenkte hmmm hvor har jeg sett deg før. Så så jeg et innlegg og finner ut at da jeg var fjortiss så va du mitt store forbilde. Elsket å se deg snakke på skjermen. Husker ikke kas program d va.

   1. Så hyggelig!!! 🙂 La oss si det sånn, det jeg reklamerer for syns jeg er kjempegøy produkter – og da syns jeg det er verdt å skrive om 🙂 Også er det fryktelig greit å få julegavetips og sånt rett før lommeboka blir helt flat…! 🙂

   1. Ja, sånn duuuus og fin! Også blir den ikke sånn flekkete av tannkrem slik den forrige tannbørsten min ble.. Blir litt gæærnt å måtte VASKE tannbørsten og polere den opp hver gang man setter den fra seg på hylla syns jeg….!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg