Klær som underlig nok blir mindre mens de henger ubrukt i skapet.

Hello, fine folk!

Tenk at oktober er rett rundt hjørnet og jeg må hive meg rundt og rydde garderoben. Jeg hadde utrolig nok som mål å kvitte meg med 2/3 av garderoben min i høst, rett og slett fordi jeg ser at det er så himla mye jeg ikke får brukt. Det meste går til sånne innsamlingsbokser, slik at kanskje noen andre får bruk for klærne som har ligget brakk i klesskapet siden lenge før jeg fikk barn. Husker faktisk at jeg tenkte jeg skulle kvitte meg med store deler av garderoben min allerede da vi flyttet inn, og det er jo 3 år siden. Hahaha, huff! 

Jeg skulle ønske jeg var strengere med meg selv når klær havner i posene. De klærne som har størrelse 36 kommer jeg nok aldri til å klare å få over knærne engang, og bukser med lavt liv er fra den tiden jeg hadde ekstremt høy selvtillit og ingen selvinnsikt. Kjoler fra tv-bransjen da jeg var på mitt aller sykeste har riktignok hengt i skapet til skrekk og advarsel, men de har faktisk blitt færre med årene de også. Jeg kommer jo aldri til å bruke de igjen, tror jeg. Kanskje om 30 år når de er vintage og jeg skal motta en hederspris eller nobelpris, men ikke før. 

Bunaden, min elskede bunad, som jeg tjoret på meg i år skal få henge i skapet. Det er rart med det, men etter at mamma døde så har den bunaden faktisk blitt mye mer viktig å bruke og ta vare på – enn å bruke tid på å ønske meg ny bunad. For ja, jeg drømte på et tidspunkt om en bunad fra Telemark – men nå er Vestfold-bunaden blitt en klenodium jeg verdsetter så høyt! Etter at jeg fikk konebelte på den også så har den vokst på meg! (Litt ironi der kanskje, for den har ikke akkurat vokst MED meg for å si det sånn… Den er jo tilpasset mamma da hun var 16 og hadde små pupper – og jeg er dobbelt så stor med 4 ganger så store pupper – så all sunn fornuft tilsier jo at den bunaden ikke akkurat passer…! Men hey, jeg bryr meg ikke!)

Skrytebilde av hvor pent bunaden KAN se ut etter treningsregime fra helvette. 

Hvordan jeg ser ut med bunad etter at noen har sittet i skapet og sydd den inn mens jeg var gravid!!

Flere ting som ikke passer? Joda, høye heler. Jeg har aldri hatt problemer med å vakle på høye heler, men nå ser jeg rett og slett ut som en KALV med alvor små føtter når jeg prøver meg. Hvite sneakers har gått til ALT siden jeg kjøpte de i våres, både på scenen, som løpende rådgiver og veskebærer i pendress og til sommerkjolene. Men jeg må jo le litt da, for jeg tar jo gjerne på meg skoene etter at jeg har sminket meg, og den gulbrune fargen på de engang hvite skolissene er virkelig ikke til å ta feil av…!

De tåler heldigvis en runde i vaskemaskinen!

Dette var nok det mest intetsigende blogginnlegget jeg noengang har skrevet. Jeg sitter egentlig å jobber med ei lita filmsnutt serru, fra den gangen jeg kom hjem med rosa bil og Torben klikket. Vet du hva som er litt absurd? Torben har ennå ikke testet den nye bilen! Det MÅ jeg få til i løpet av uka, syns jeg! Ingenting er bedre enn å se Torben rulle rundt i rosa bil med øyevipper! (Og automatgir, som han ALDRI har kjørt med!) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg