Kun JUICE i 7 dager! Hva skal det være godt for?

Jeg lovet meg selv at jeg på behagelig vis skulle ta imot utfordringen til Peter på en cool måte. Litt sånn, “Ok, I dont care”-måte bare mammaer med spysjuke kan gjøre. Jeg leste akkurat innlegget hans.

Hjemmelaget JUICE i 7 dager. Skjønner han egentlig hva han begir seg ut på? EN JUICEFEST i ei hel uke??? Det høres så sykt hippie ut at jeg veit ikke hvor jeg skal gjøre av meg!

Du skjønner, dette er ikke noe han bare har tatt ut fra lufta serru. Jeg og Peter diskuterte dette for en stund siden, dette med juice-faste og detox-juice-kur. Jeg er i utgangspunktet skeptisk til alt som har et trend-stempel på seg. Jeg klarer ikke se for meg at et menneske kan bli så mye sunnere og friskere av å kun drikke juicen fra det du finner i frukt og grønt-avdelingen på KIWI. Og for å være ærlig, jeg har juicet masse før – skjønner han hvor mye rot, gris og faenskap det blir når jeg skal erstatte 6 måltider med hjemmelaget juice?

Men hey, jeg tar selvsagt utfordringen – for på denne måten kan jeg bruke den neste uken på å bli drittlei banan, spinat, ingefær og appelsin – og tenke litt på hva slags hevn jeg kan introdusere han for når det blir min tur.

For Peter er dette ramme alvor, for han mener faktisk at å juice i 7 dager er bra for kropp, sinn, immunforsvar, psyken, huden, håret, tarmene – ja, alt. Vel, startsutgangspunktet mitt kan jo ikke bli værre enn det er idag, så jeg gleder meg til å se forandringen Peter lover meg! (Jeg er full av sunn skepsis som vanlig…!)

Hvis juice klarer å fikse slaktet ovenfor så fortjener du Nobelpris, Peter. Jeg gleder meg! Forøvrig kommer jeg ikke til å legge restriksjoner på verken arbeidskapasitet eller treningsrutiner, det er pysete!

…Nå må det googles hva slags juicer jeg bør satse på for smakens skyld – noen tips der ute? Jeg er (foreløpig) glad i ingefærsmak, eplesmak, myntesmak, sjokoladesmak, pizzasmak, iskrem….hmm.. hva var det vi snakket om?

 

Vil du ha mer ujålete oppdateringer? ⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

6 kommentarer
  1. I følge dem som kan dette ( leger), går det ikke an “å detoxe” kroppen med juice. Kroppen renser seg selv. Leveren…

  2. Vær så snill å si han skal ta en banandiett😂😂 Noe mer traust og jævlig skal man lete lenge etter!

  3. Hjeeelp! Kun karbo i form av sukker pluss noen lusne vitaminer i en uke, lykke til. Jeg hadde klikka og gått helt bananas. Blir lite detox i tarmene når det ikke kommer noe fiber og vasker med seg rester. Etter å ha studert ernæring så skjønner jeg lite av sånne trenddietter og detoxer. Pass på sukkertrollet etterpå, haha. Dette blir spennende å følge med på hvordan det går, lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg