La oss renske luften, folkens.

Reklame | Lux gir deg en gratis test av inneklimaet ditt!

Okei, nå har jeg endelig landa helgen – og kan ta fatt på litt oppdateringer her. Jeg lovet dere jo å fortelle dere hvordan de bittesmå, søte hybelkaninene i lufta på soverommet har det.

Det var jo, etter å ha testet med profesjonelt utstyr da jeg fikk besøk av the Dustbusters, litt spesielle dager etterpå. Jeg skal innrømme at jeg faktisk ble litt flau, selv om jeg ikke har noen som helst grunn til det. Det er faktisk HELT vanlig at man har normalt renhold i huset – men alikevell har svært dårlig inneklima. Det er jo veldig mange andre faktorer enn husvasken som avgjør slikt, og det var jeg jo ikke klar over! Jeg har jo trodd hele tiden at å åpne vinduet og gi en skikkelig gjennomtrekk er tingen, men det er faktisk ikke tillfelle…😳

Som en kjapp recap – vi maxet fullstendig ut skalaen. Altså, den illrøde alarmerende oversikten har nådd max når man er på 400. Vi scoret 2600. Det var alarmberedskap sone RØD, som du kan lese her! 😅

Heldigvis er ingen i husstanden her plaget av dårlig inneklima. Tror jeg da, hehe! 😅 Da kan det jo hende jeg hadde gjort tiltak tidligere..! Det var bare ufattelig forløsende for meg å faktisk få det svart på hvitt at det er et øøøørlite problem med dårlig inneklima hos oss, og da spesielt på soverommene. Der vi tilbringer halve livet..! 😳

Jeg ble forresten veldig glad for å høre fra dere som har bestilt gratis test av inneklimaet hjemme hos mange av dere, dere også! Jeg syns det var så bra at de kunne komme hjem til meg på et avtalt tidspunkt og utføre denne testen, for da visste jeg litt hva jeg hadde å bryne meg på.
Noen tiltak og supre råd har vi smelt i gang med allerede – fjerne støvsamlere, flinkere til å riste tepper og dyner, støvsuge og bruke mikrofiberklut.
Men rosinen i pølsa er en fin liten sak vi bestemte oss for. En helt ekte luftrenser. 😍

Vi er ikke ukjente med tekniske duppedingser. Alt som kan gjøre livet bittelitt lettere og ikke minst en ting mindre å uroe seg over, det omfavner jeg. Først og fremst ville jeg ha noe enkelt og effektivt på soverom. Ja, jeg skal innrømme at jeg etter den testen fikk ufattelig dårlig samvittighet for Maren sitt inneklima på soverommet sitt. Der tilbringer hun 13 timers søvn og lange stunder med lek og moro.

Så vi har fått oss en sånn derre luftrenser da vøtt. En dings som ser både futuristisk og stilig ut, og selv om Maren ikke helt skjønte hva den tingen gjorde på rommet hennes – så kan vi trygt si at målingene har definitivt gått i riktig retning! Nå er vi omsider på den grønne enden av skalaen på måling av inneklima! 🤩 (Og jeg har, for å teste doningen til det maksimale, ikke støvsuget på soverommet til Maren denne uken. Jeg ville nemlig se hvor effektiv den er!

Men hey, la oss ikke ta sorgene dine på forskudd da! Det er godt mulig at inneklimaet ditt står til grønt på skalaen – så hvis du har lyst til å ta testen jeg gjorde så har Lux gitt meg lov til å gi dere denne linken så dere kan booke en helt gratis test av inneklimaet! Den fine Dustbusters-gjengen fra Lux tar kontakt med deg og avtaler når det passer for deg – og det er bare å holde kaffen klar når de kommer, for triveligere gjeng skal du leite lengre etter! Og forøvrig – de dømmer deg ikke – hahah! Husk at jeg makset ut skalaen så den strakk seg helt bort til Breviksbrua liksom. Jeg fikk masse fine, gode råd (og trøst og forklaringer) som gjorde meg litt klokere når det kommer til det ukjente farvannet «inneklima»! Tommel opp!

Her er linken du bruker, fyller inn infoen – og så tar de kontakt med deg og avtaler!

Jeg gleder meg veldig til å se hvor dette bærer hen, og jeg har definitivt gjort meg opp noen gode erfaringer – men jeg vil gjerne teste den litt mer så jeg har litt mer kjøtt på beinet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg