La oss ta en titt på utviklingen de siste to årene…!

Reklame | 65% rabatt på The Solution! 🌱

Herligland for noen uker som plutselig har rast fra oss. Er det ikke helt sprøtt at vi snart ramler inn i årets første vårmånede? For noen år siden så ville jeg nok grua meg litt, for med vårmåneder så betydde det at jeg måtte bruke mindre foundation-sparkel i ansiktet, fordi det ble så tydelig malefjes. Ironisk nok så bruker jeg ikke foundation lenger. Faktisk kan jeg fortelle dere at her jeg sitter, akkurat nå – så har jeg ikke NOE annen sminke på meg enn mascara – og det til tross for at jeg har nettopp stått foran ti mennesker og preika idag.

Åj, woups – jeg lastet opp feil bilde! Jeg mener dette:

Jeg ser jo at utrolig mange sverger til kollegaenpulver i alle farger og fasonger på det store internettet. «Min første gang» var med Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver var da jeg leste at ei jeg ser litt opp til brukte det. Min første tanke var at det måtte jo være mulig å få i seg nok kollagen ved å koke knoker og bein – men det prosjektet gav jeg opp ganske kjapt, haha!

Kollagenpulveret jeg tar er ganske enkelt det eneste kosttilskuddet jeg har tid til å ta. Jeg har vært tydelig på at jeg ikke har tid til lange ansiktspleierutiner om morgenen og kvelden, jeg leitet etter noe som er kjapt og greit. Og det fant jeg jo for to år siden! Her er to bilder fra før jeg inngikk et samarbeid med The Solution – og et bilde av meg noen måneder etter at jeg ble hekta…!

Og idag tok jeg dette bildet nede på roterommet foran lampa mi, og det ser jo ut som jeg har pudret meg – men det har jeg ikke asså!

Det er INGEN tvil om at huden min har blitt betydelig bedre de to siste årene. Selvsagt klandrer jeg jo kollagenpulveret, siden det er den eneste ordentlige endringen jeg har gjort – for jeg har ikke endret verken på kostholdet eller andre rutiner de siste to årene. Trener like lite og røyker fremdeles. For noen uker siden begynte jeg riktignok å spise mer fisk, men jeg spiser jo fremdeles sjokolade i helgene og sovner fremdeles med sminke på uten å vaske, skrubbe, peele, maske, nappe og syre fleisen min. Jeg gjør med andre ord akkurat som før – bortsett fra den lille pulverposen hver dag. Som regel i kaffen, siden den ikke smaker beinstilker og knoker liksom!

Forresten – la meg vise noen bilder fra albumet på mobilen de siste ukene så du ikke tror jeg har jåla meg opp kun til ære for dette innlegget…! 😂

Fra man fyller 30-ish, så mister man mer og mer kollagen i huden. Jeg kan vel ikke med hånden på hjertet si at jeg VISSTE det, jeg tenkte bare at huden ble litt større, jeg..! Men det er visst mangelen på kollagenet i huden som gjør at man mister elastiteten. Jeg har ikke oppdaget noen cellulitter, så jeg kan dessverre ikke konkludere med at det funker på celulittene mine, men jeg kan innrømme at det er en stor forskjell på huden min fleisen min før og etter at jeg innførte dette kosttilskuddet – som så utrolig mange av dere har kommentert de siste 2 årene!

(Ja, jeg ser brokkoli-biten i jekselen…!)

Jeg er virkelig ikke redd for å bli gammel. Rynker gjør meg faktisk ingenting, men det som plager meg er at jeg frem til for to år siden ikke har gjort det jeg har hatt mulighet til å ta vare på huden min så jeg blir eldre med stil! Jeg har virkelig forsømt huden min, så nå føler jeg liksom at jeg gjør det godt igjen ved å tilføre kollagenet innenfra! (Jeg sier alltid – tenk hvor mye huden vår påvirkes av det vi får i oss! )

Nei vettu, har du lyst til å teste kollagenpulveret jeg er så glad i, så skal du få den beste rabatten vi kan bjuda på – hele 65% på første forsendelsen! (199,-!)  Deretter får du 30% på de neste pakkene, og liker du det ikke så skal du vite at det er ikke bindingstid eller oppsigelsestid – og det er 14 dagers full angrerett. (Ikke at jeg tror du angrer på å ha testet dette, men det er jo greit å vite da!)

Gjør deg opp din egen mening – og gi det gjerne en sjans om du vil!

/Line Victoria

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg