Lekker og høyreist italiener byttes ut med en komfortabel og billig svenske.

Neida, såee..

Det gikk opp for oss sånn ca to timer etter at vi kom hjem med Maren fra sykehuset for snart to år siden at det fancy, flotte, delikate, DYRE badet vårt, kanskje ikke var så veldig småbarnsvennlig akkurat. Jeg tror jeg skjønner intensjonen til de som renoverte det – de hadde større barn som hadde rom med eget bad nede i første etasje – og jeg har en følelse av at det store badet oppe skulle være en luksuriøs oase i tilknytning til det enorme soverommet ved siden av.  Jeg hadde elsket det, hadde det ikke vært fordi jeg er ei rotehøne. For når ingenting kan stappes inn i skap, så blir det bare liggende på gulvet.


(En helt vanlig dag på badet i sommer)

…også prøvde jeg å ommøblere litt da søtt, uten spesielt stort hell… (dette bildet ble tatt igår, og er sånn tålelig ryddet selv om mange er uenig i meg i akkurat DET!)

Nei altså – da jeg fikk hivd ut alt stæsj så ble det ganske stilig igjen da…

På visning falt jeg pladask for det kulerunde toalettet og den lekre søylevasken til over 20.000. (!!) Nå plages jeg av at jeg ikke kan sette meg på dassen og kle på Maren sokker eller lakkere tærne mine, jeg sklir bare av “egget”og ned på gulvet. Det er ikke noe skapplass, så klær, bleier, såpe, håndkle, sminke og hårfønere bare FLYTER utover om jeg ikke tar meg sammen og legger det i plastposer. (Ja, jeg har hatt alle mine badromssaker i plastposer hengende på en knagg…!)

Flaks for oss så har vi riktignok flere bad å ta av i huset her. Det er enda et bad til i hovedetasjen, og enda et bad (med badstue) nede i første etasje. De siste månedene har jeg sminket meg på det koselige toalettrommet i gangen (det er godt lys der, og plass til sminken min på hylla der) og jeg har brukt badet nede til de store tingene. Ironisk nok så har alle klærne mine en tendens til å havne i første etasje også, det kan nok ha noe med at de ikke rekker å finne veien opp fra vaskerommet til skapene på soverommet – så jeg har egentlig laget meg et eget klesrom i første etasje typ fire mil fra soverommet. Noen ville kalt det et enormt walk in closet, men siden alle klærne ligger i hauger på gulvet sortert etter skittent/rent, så kan jeg ikke akkurat påberope meg det..!

Nuvel – tiden er inne for å få litt ordnings på luksusbadet, så nå ryker luksus-vasken til fordel for skikkelig baderomsinnredning med masse skap, masse benkeplass og en en liten vask som uansett bare brukes til tannpuss. ÅÅ, det skal jaggu bli deilig! Jeg vurderte en liten stund å sette bort vasken og bytte tilbake når M var blitt stor nok til å overta badet nede, men vet du – den havner på finn.no! (Så hvis du vil ha litt luksus til langt under halve prisen så er det en Alessi Il Bagno by Laufen du skal gå for har jeg skjønt..!)

Italiensk design byttes ut med ehh.. svensk komfort!

Skal holde dere oppdatert!

Supporterfrue – Line Victoria, ingen interiørarkitekt, men glad i skapplass.

(Beklager at bildene er så små. Det jobbes på teknisk for å få bloggen til å se normal igjen.)

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg