Litt rosa drahjelp for lokale restauranter!

Reklame | stolt Fodoora-ambassadør!

Jeg har frekventert Porsgrunn i uka som var. Og ja, så fort jeg var over kommunegrensa så var min første tanke: Jeg skal bruke Foodora-appen og bestille meg mat fra en ny restaurant som skal få pengene mine! Å få lov til å nærmest være Foodora-ambassadør i Grenland – altså, dette er nok et av mine stolteste samarbeid! 😍

Flere og flere restauranter begynner å dukke opp i Foodora-appen rundt adressen min, det betyr at flere og flere restauranter tilknytter seg den rosa appen og enda mer rosa leveringstjenesten. Det har jaggu gått fort! Fra dag til dag popper det opp nye navn i appen – JEG ELSKER DETTE!!! ❤️  For oss som har et hjerte for lokalt næringsliv, så er det verdens beste nyhet at Foodora har slått seg opp i Grenland!
Og jeg har fått meg min helt egne Foodora-tskjorte! 😍 
Helt seriøst? Jeg er dritstolt!
Dritstolt over at Foodora har tatt turen til my hood (Porsgrunn og Skien), og og mulig enda stoltere over at mine fantastiske medinnbyggere bruker tjenesten flittig. En stor takk til alle dere som har lastet ned appen og brukt den!
Vet du hvorfor dette er så viktig? Jo, for i disse koronatider er det ikke så lett for lokale restauranter å gå rundt. Høie og Erna forteller oss unngå sosial kontakt, ja – de ber oss rett og slett bli hjemme. Og det har de sagt siden mars.
Restaurantene vi gjerne besøker for en date, en bursdag, en feiring, et frieri eller en jentekveld – så er det katastrofale ord! «Bli hjemme!». Og det er der Foodora kommer inn med en hjelpende hånd.
Kontaktløs levering. 
Det er det finaste ordet i vokabulæret mitt for tiden.
Så da jeg var i Porsgrunn sist så ble appen dratt frem. Bestilling av restaurantmat gjort ved å huke av i boksene. Det går fortere å bestille mat fra Foodora enn det det gjør å leite etter bilnøklene.
i hjørnet på bildene av de forskjellige restaurantene finner du antall minutter. Altså – det er antall minutter fra du bestiller til maten kommer!  30 minutter stod det på Løkka Sandwichbar. Og du skal vite at jeg ville aldri fått muligheten til å smake de fantastiske sandwichene de laget der, og jeg ikke hadde funnet de på Foodora.
Bilde av maten, huk av, dressing eller en flaske brus kanskje? BÆM! Og den rosakledde kommer på døra med maten fra favorittrestauranten din innen 30 minutter. Enten til kontoret, på hotellet, hjemme, på Rådhuset, – altså der du er!
(Jeg fikk lov til å ta bilde av han!)
Beste Foodora. Først tenkte jeg at det er fantastisk at dere har slått dere opp i våre lille, store metropoler i Grenland. Men etter å ha snakket med restauranteiere som har opplevd en STOR oppsving i omsetningen på grunn av denne lille rosa appen – så skjønner jeg at dette er enda viktigere enn at jeg får lov til å få mat fra favorittrestaurantene mine på døra levert kontaktløst av en skikkelig blid fyr med munnbind og rosa sekk! Nå har restaurantene våre fått en liten mulighet til å servere maten sin, hjemme i din egen stue eller kontor!
Her testa jeg ut en ny restaurant jeg ikke engang hadde hørt om – Løkka Sandwichbar! ALDELES NYDELIG!!
Så, verdens fineste Skiensfolk og Porsgrunnværinger – dere vet hva dere har å gjøre i tiden frem til ribba er ferdigstekt. Hjelp din lokale restaurant og bestill maten din derfra når du har anledning til det. Kanskje har du spart mye penger på å ikke være sosial dette året – fyr løs en bestilling i helgen og kos deg!
(Til oss i Bambleland – vi må smøre oss litt med baconfett og tålmodighet, men Foodora har pickup-point, så du kan helt fint bruke appen til å bestille, betale og alt det der – og hente maten på avtalt sted! Fremdeles helt GULL måte å støtte restaurantene våre på! Aldri slutt å handle lokalt, folkens!)
I uken som gikk gav jeg ut et gavekort til en heldig følger – men jeg har fått et par ekstra gavekort jeg har lyst til å glede noen med!
Så om du joiner meg på Instagram de neste dagene, så kan du bli med på moroa! 😉
Line Victoria
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg