Litt veiving med en malerkost – også VIPS!

Denne helgen har jeg fått muligheten til å ferdigstille noe som har irritert vettet av meg. Du skjønner – i april fikk jeg ånden over meg og jeg kastet meg over et malingsspann og tenkte at jeg ville fornye litt i heimen. Huset var nemlig helt fullstendig hvitmalt innvendig i alle rom med unntak av et irrgrønt soverom, så jeg har egentlig klødd litt i fingra etter å fargelegge den sterile fellingen man får når man går inn i huset vårt. (Ironisk at man skal si «sterile» når det strengt talt er alt annet enn det – men okey…!) 

I april kostet jeg over en del av stua på høyre side av den enorme peisen, og det ble riktig så fint. Faktisk så fint at jeg tenkte meg videre over i spisestua med samme fargen, men det endte dessverre med tanken. Jeg har vært litt flau over at malekosten stoppet halvveis på veggen, så på søndag kvinnet jeg meg opp og malte spisestua også i samme farge. 

(Fargen Senses fra Jotun, for spesielt interesserte!) 

Faktisk må jeg si at forandringen var helt fantastisk! Det ble veldig lunt og varmt, og jeg angrer jo selvsagt på at det ikke ble gjort tidligere…! 

Sånn så det ut før jeg gikk bananas med rulle:

…og slik så det ut etterpå!

Nå er ikke jeg noen interiør-ekspert, men jeg syns det ble en stor forbedring.

…og sånn apropos epler og stammer og sånt… – ikke vanskelig å se hvem Maren slekter litt på!

5 kommentarer
  1. Hei. Jeg har startet en spleis for min sønn som akkurat fikk påvist epilepsi, vi bor i en gammel leilighet der dørene har råtnet opp og det ikke er håndtak på. Disse dørene må vi få byttet ut snarest da jeg ikke kommer meg inn på rommene visst han skulle få et anfall og bli bevisstløs foran døren sånn at den lukker seg. Det kom på 15.100 kroner noe som er mer enn hva jeg tjener på en måned som lærling. Håper noen snille sjeler der ute ser behovet og bekymringene vi har for dette problemet. Gjerne ta en titt og gi et bidrag om du føler for det:) spleis.no/dører

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg