Livstegn.

Tenk så lite jeg har blogget den siste tiden. Alle mine tanker, rørelser og skeive blikk på verden har den siste tiden blitt komprimert inn i en liten boks kalt Instagram. Det føles litt vondt, for bloggen har jo alltid vært mitt hjertebarn. Men med bokskriving, mye jobb og enda litt mer jobb så har tankene mine havnet i både video og bilde-form på Instagram.

Men jeg måtte pause litt, for jeg klarer ikke brenne lyset i alle ender. Og jeg ser jo det samme som dere, blogg er ikke lenger det blogg er. Mine ranter, tanker, vitser, spontaniteten – den finnes på Instagrammen min i disse tider. Litt fordi jeg har tid til å være spontan, men bloggen krever så mye mer – og jeg tar meg selv i å lage utkast på takst på utkast.

Som sagt gleder jeg meg litt til boka er ferdig. Det har vært en reise – og jeg finskriver det siste i disse ukene. Så rart. Jeg føler jeg har vært svanger med den boka i ganske nøyaktig et år – men først nå begynner jeg å senke skuldrene og vet at dette er noe jeg leverer fra meg som jeg er så innmari stolt over.

Året 2021 blir utrolig spennende! Ikke bare for boka, men med alt som skjer – jeg gleder meg til å møte dere enda flere steder enn bare her. Forhåpentligvis blir 2020 også bare et tilbakelagt kapittel – jeg er bare lei meg over hvor mye korona har kostet oss i sosial omgang, kjærleik, og much needed love.

Jeg har ikke tatt noen avgjørelse på bloggen ennå. Kanskje, når boka er klar, så vil det finnes tid til skriblerier her igjen. Intill videre så ramler jeg innom her igjen når dere minst aner det.  Åja, før jeg glemmer det – du finner meg på Instagram – håper du joiner meg der!

Line Victoria

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg