Mål jeg har satt, utedag og smultringer til besvær.

Jeg har brukt de siste dagene på å tenke litt. Ja, veit – slitsomme greier og ikke noe jeg gjør så altfor ofte. Men uansett da, så har jeg tenkt litt på om jeg skal sette meg et mål for den forandringen jeg er på vei til å gjøre. Jeg må ha et MÅL å strekke meg til! Noe helt konkret!

Så jeg har tenkt litt. Hvem er de tøffeste jeg vet om? En yrkesgruppe jeg ser opp til som bør være i relativt god fysisk form  i brannvesenet. Så har jeg lekt litt med tanken da vøtt.Hadde det ikke vært kult å sagt at “jeg bestod de fysiske testene til å kunne bli brannkonstabel…!? Eller de fysiske kravene til å bli brann..ehh..kvinne?! Brannkonstabel heter det kanskje..? Jeg bare kjenner på meg at det må liksom være et mål for meg de neste månedene, å kunne bestå de fysiske testene for å kunne gjøre et så heftig arbeid. Jeg føler liksom at det vil gi meg selv litt sunn konkurranse med meg selv, hahah… Jeg mener – hva kan bli værrre enn å makse ut den fysiologiske testen med 73 år liksom..? Doblet alderen sin liksom!

Okey, jeg skal sende avgårde en melding til Brannsjefen i kommunen min as we speak og høre om han vil gi meg en oversikt over det jeg må klare for å bli “en av de”.  *Venter i spenning*

Sånn, da er det done deal! Jeg deler selvsagt svaret jeg får – kanskje det er flere som vil ha noen spesifikke mål å strekke seg mot? Jeg er liksom ikke sånn at jeg tenker at jeg skal klare så og så mange kilo i benkpress eller at jeg skal løpe 10 km på under 50 minutter. (Her aner jeg ikke hva som er normal tid å bruke på 3 km, bare så det er sagt!!!)

Så over til noe hverdagslig – Desiree har jo gnagd så mye om denne hverdagsaktiviteter, så på selveste “Kom deg ut dagen” så pakket vi lommene med klemmeposer og et ekstra sett med votter og tok turen til den lokale akebakken rett borti gata. (Asså, jeg ELSKER å bo i Bamble, alt er så jæææskla nært og trivelig her!!!)

Solskinn, grilla pølser, donauts, saft, kaffe, aking, naboer og venner med kids, det var bare helt forbasket fin søndagsmagi over det hele! En vakker dag skal jeg sette meg ned å fortelle hvor fantastisk mitt deilige Bambleland er.  Se også hvor digg den smultringen der er. Å, herrefred som det frådet rundt munnen min når min lille diktator stod å smattet på denne deiligheten. For en helt absurd stålkontroll jeg utviste ved å ta imot den halvspise saken når hun var ferdig og faktisk kaste den i en søpledunk, fremfor å dytte den inn i det store hullet i trynet mitt. Puh. Er det noe alle mammaer gjør? Spiser opp restematen etter kidsa? Der ligger hvertfall 7 av mine ekstra kilo ass. Just sayin! Jeg har vært en levende søpledunk de to siste årene! 😉 (Nam!!)

I morgen har jeg et tidlig møte, så min gode tanke om å få unnagjort trening før jobb forsvant like fort som den dukket opp. Det er ingen sjans i havet at jeg står opp klokken 06.00 for å få unnagjort trening, jeg er ikke der.

Snakkas!

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

6 kommentarer
  1. Så kult og originalt treningsmål! Gleder meg til å høre mer om det ???? Kanskje noe andre (les: jeg) også skal vurdere når kroppen har produsert ferdig et lite menneske ????

  2. Donuts…fysj. Jeg fatter ikke at folk liker dem. Jeg har virkelig prøvd. Med rosa glasur, hvit glasur, brun glasur. Smaker like ille uansett glasur, den kaka der.
   Gi meg en norsk smultring, og da mener jeg ikke dem i plastboks som selges til jul. De er like fysj. Nei, den lokale bakerens smultringer..smatt! Fin føde for bilringene…

  3. Akkurat som jeg skulle sagt det sjøl!
   Skulle så gjerne gått ned i vekt og trimma litt og sånn.. Men jeg er så utrolig glad i å spise ????????

  4. Akkurat som jeg skulle sagt det sjøl!
   Skulle så gjerne gått ned i vekt og trimma litt og sånn.. Men jeg er så utrolig glad i å spise ????????

  5. Det har akkurat vært søkere inne til testing på ledige stillinger i Skien, kan godt skaffe deg krava 😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg