Mann 39 skal på prisutdeling for influensaer.

Noen har faktisk etterlyst meg her. Jeg har ikke blitt viet mye oppmerksomhet i bloggen til Line den siste tiden, og det har sin naturlige årsak. Om den naturlige årsaken er klar beskjed om å «gå vekk, du er i veien.» da.

Idag skal vi på influensa-fest. Og i flere dager har jeg lidd meg igjennom utallige kjolebytter og spørsmål om «kan jeg ha på meg denne?» og «ser jeg tykk ut i den her da?». 

Hva skal en stakkars mann si? Jeg svarte som sant er at hun måtte huske at hun faktisk har føda en unge og ikke har trent på 3 år. Nei fader, 4 år siden er det. Hun trente et par ganger før bryllupet. Det var åpenbart ikke riktig svar, det kan jeg fortelle dere!Alt jeg sier blir feil.
Men heromdagen så jeg at hun hadde blitt litt mindre i størrelse, så da tenkte jeg å dra på med litt skryt i vaffel.  

«Line! Nå ser jeg at du endelig har fått driti!» 

Det var åpenbart ikke greit det heller. Hvis blikk kunne drept så ville jeg vært kistefyll for lenge siden.

Nå står det mellom et juletre-kjole og en hekla kjole. Jeg har tatt noen bilder så dere kan dere avgjøre hvilken kjole hun burde ha på seg på prisutdelingen i kveld. Jeg syns vi må hjelpe kona mi og ta riktige valg, ikke sant?

Rød, hekla kjole:

 

Den grønne juletre-kjolen hennes:

Som dere skjønner så har testosteron-nivået mitt nådd et bunn-nivå i løpet av 3 dager i Oslo.

Det startet så bra når jeg fikk gå på Andys pub for å se fotballkamp og drikke øl. Dagen etter surret jeg meg inn i himmelen på Gulating ølutsalg. Der fikk jeg 15 minutter i himmelen før alt raste. Jeg skal helt i kjellern i kveld, da jeg skal bli med kona på selveste Vixen Awards med hele influensa-Norge tilstede. Min eneste trøst er at jeg kanskje får se Funkygine på den festen, og da er jeg helt sikker på at jeg kommer til å kjenne meg som en ekte mann igjen. 😍

Hilsen Torben, som tar en for laget. 

PS: Denne ølkassa har jeg kjøpt da!

16 kommentarer

Siste innlegg