Med ❤️ for norsk gründervirksomhet i disse tider!

Reklame | inneholder rabattkode til verdens fineste FuelBox! 💕

Vil du hjelpe meg å støtte norsk gründervirksomhet i disse tider? Det er så viktig å ta vare på ildsjelene med de beste intensjoner, og jentene i FuelBox er verdt sin vekt i gull! ❤️ Her kjøper du Fuelbox, og bruk rabattkoden LINEVICTORIA så får du en skikkelig fin rabatt også på 100,-!

Det er en liten hvit boks som står fremme veldig ofte her hjemme. Ikke fordi vi aktivt «fjuler» hver eneste kveld, men fordi den firkanta boksen representerer så mange av de gode verdiene jeg holder tett til mitt bryst. Hvertfall i tider som dette hvor det å støtte næringslivet er så utrolig viktig.

Boksen med de gode samtalene er laget av en norsk gründerbedrift. Noen norske, herlige damer som har knekt koden for hvordan vi mennesker, partnere, familie og venner kan prate bedre sammen uten at det er kleint.

En gründerbedrift som har satset alt på denne lille boksen. De har solgt til utlandet og de har solgt til offentlige virksomheter. De har blitt rost opp i skyene for sitt engasjement, utvikling og ikke minst produkt. For det produktet jeg holder i hendene er noen herlige damers lille baby. Og jeg elsker å framsnakke de gode tingene som kommer med de beste intensjoner. 💛💛💛

Og jaggu har de delt av seg med oss influensene også. Jeg er en av de som har hatt veldig fine samarbeid med disse damene. Jeg har jublet høyt når de har spurt om jeg vil anbefale den som julegave eller valentinsgave.
«-Si hva du syns, skriv din ærlige mening! Vi gleder oss til å høre om du liker FuelBoxen!» har beskjeden vært. Joviale, fine samarbeidspartnere med et genuint ønske om å nå ut til mine lesere med Fuelboxen sin. Derfor har det vært lett å anbefale denne til mine følgere. Enten til seg selv og sin familie eller venner, eller som gave til noen du bryr deg om. Fordi det er så gjennomtenkt, fasinerende og rasende hyggelig å ta frem sammen med Torben. Eller FuelBox for venner. Eller FuelBox for familie!

Nå vil jeg gjerne framsnakke denne boksen som bringer glede inn i en ellers så hektisk, merkelig og underlig tid. Jeg ELSKER den. Kortene i boksen er faktisk slitt ut, jeg finner noen i lomma og i hanskerommet på bilen. Torben og jeg fjuler litt hele tiden, faktisk. Den gode samtalen er faktisk utrolig viktig, og den er en utrolig god hjelp! En gang trakk vi et kort og den gav oss nok å prate om i over en time. Vi diskuterte, pratet om temaet og siden vi har runda fjulboksen vår så mange ganger – så har jo mange av svarene endret seg litt også – noe som absolutt bjuder på en god samtale.

Idag vil jeg slå et slag for damene som tenker på litt andre ting enn negle-ettervekst og avblåste påskeferier i disse tider. Praten mellom deg og de du bryr deg om. For det er så VIKTIG at du har det godt med den eller de du deler denne tiden med, når du uansett skal tilbringe så mye tid sammen denne måneden og kanskje også tiden etter.

Jeg mener helt oppriktig at dette er en boks som bør stå på timeplanen fremover! Både for familie og barna, men også etter at barna er lagt. Finn frem den gode samtalen igjen! Den gangen man kunne sitte å snakke om alt mulig – men nå med et ørlite spark i rumpa med denne boksen på bordet! Og du – jeg har også en mann som i utgangspunktet syns at «sånne samtaler» er gørrkjedelig i utgangspunktet, men akkurat dette syns han er helt innafor å dra frem. Han har tilogmed tatt den frem på eget initiativ, og det sier jo litt! Så nei, det er ikke noe «damegreier» som bare vi jenter syns er romantisk og spennende, dette er faktisk en skikkelig hyggelig måte å tilbringe tiden sammen på! ❤️

Og så vil jeg i samme slengen gi en klem til alle dere som har gitt meg tilbakemeldinger på denne fuelboksen tidligere, som takker meg dypt og inderlig for tipset. Det er faktisk ikke meg dere skal takke, det er Berta, Tonje og de andre som har laget denne fine boksen.

Lurer du på hvordan en ekte, norsk, stolt gründer ser ut? Dette er Berta! Og jeg er så imponert over henne og hennes team i FuelBox! 😍

Har du ikke kjøpt den til deg selv eller som en fin gave til noen, så vil jeg absolutt anbefale deg å gjøre det! Gi den til foreldra dine som har vært gift i 40 år (de kommer til å elske den!) eller til venninnen din i bursdagsgave! Den har også blitt en STOR hit på gavebord til brudepar, bare så det er sagt! Er du bedriftseier og vil gjøre stas på de ansatte i rare tider – dropp den blomsterkvasten eller rødvinsflaska og send en Fuelbox! <3

HER kjøper du den, og legg merke til at det er forskjellige varianter for forskjellig bruk – både for venner, familie og selvsagt par!

..og du bør hvertfall benytte anledningen nå som jeg sammen med FuelBox har en rabattkode som gir deg 100 kroner i avslag! 💙 Rabattkoden du bruker er LINEVICTORIA og prøv å bestille så fort som mulig, så har du den forhåpentligvis i hus før påskeferien du uansett ikke skal tilbringe i slalombakken…! 😅
Her slår du mange fluer i samme smekk, du støtter norsk gründervirksomhet, du gir deg selv eller andre en utrolig fin gave med mening, og du gir meg ro i sjela på at du og dine har fine samtaler i den rare tiden fremover!

Stor digital klem til dere alle sammen!

/Line Victoria

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg